موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
تغییر حرکات صورتم
فرم لب : لب رو تو یا بیرون نمی دم کاملا عادی موقع صحبت کردن ، غذا خوردن ، خنده و گریه صورتمون رو حرکت میدیم اگه درست باشه تاثیر خوبی روی چهره داره وگرنه باعث چروک و بدفرم شدن اعضای صورت و چهره میشه من اینارو رعایت می کنم فرم ابرو : ابروهام رو خیلی بالا و پایین نمیدم کاملا عادی مثل همیشه کمی...
madaran.net
ورزش،یوگا یا ماساژ زیبایی صورت
اگه مشکل ارثی باشه هم درمان داره هر روز چنددقیقه ورزش انجام دادم کم کم تاثیرشو دیدم گاهی شرایطش نبود چندروز ورزش نمی کردم بعدها هم گاهی ورزش می کردم ( چندبار که انجام دادم عادت کردم) گاهی ممکنه به دلایلی تغییر کنه اون شرایط رفع بشه درست میشه برای لیفت ابرو و درمان پف پلک دستمو می گرفتم...
madaran.net
زیبایی با روغن خراطین زالو
من برای برجستگی گونه ، لپ و رفع خط خنده ، برجستگی چانه ، پرکردن ریشه بینی (درحد نیم سانت) برای رفع قوز ، برجستگی لب ها و رفع تیرگی لب ها ، رفع گودی ، تیرگی و چروک دورچشم مصرف کردم ❤ صاف شدن پیشونی با روغن خراطین زالو برای پیشونی خوب نیست روغن بزنی چون برجسته میشه ولی خب اگه پیشونی صاف نیست...
madaran.net
ماسک ، شوینده و پاکسازی پوست طبیعی
۱۲ تا سفیده تخم مرغ رو با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر ۱۲ تا زرده تخم مرغ رو هم با یه قاشق غذاخوری گلاب و یه قاشق غذاخوری آبلیمو ترکیب کردم اضافه کردم به قالب یخ گذاشتم فریزر موقع استفاده پشت همون یه دونه قالب آب داغ می گیرم و بعد...
madaran.net
آخرین ویرایش: