راهنمایی برای گرفتن نم و رطوبت کمد لباس

• شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع

مژده

Guest
کمد لباس بوی بد و رطوبت گرفته چند وقته به خاطر بارون و رطوبت هوا دیوارای خونه کپک زده :( امروز لباسارو دیدم توی کمد اوناهم کپک زدن :( راهی میشناسید واسه گرفتن رطوبت کمدها؟

نوه_شرلوک_هلمز

Guest
نم و رطوبت رو نمیدونما
ولی واسه بویِ بد صابون میزارن لای لحاف تشک تویِ کمد? نمیدونم رو لباس هم جواب میده یا نه

صنم

Guest
کمد لباس بوی بد و رطوبت گرفته چند وقته به خاطر بارون و رطوبت هوا دیوارای خونه کپک زده :( امروز لباسارو دیدم توی کمد اوناهم کپک زدن :( راهی میشناسید واسه گرفتن رطوبت کمدها؟
عزیزم کارتن های یخچال هس بزرگ میشه پشت کمدت بزار . میگن موقع ساخت چون سیمان هارو آب پاشی نمیکنن موقع سردی هوا و بارون اینا نم میگیره

استارتر
استارتر

مژده

Guest
نم و رطوبت رو نمیدونما
ولی واسه بویِ بد صابون میزارن لای لحاف تشک تویِ کمد? نمیدونم رو لباس هم جواب میده یا نه
عزیزم کارتن های یخچال هس بزرگ میشه پشت کمدت بزار . میگن موقع ساخت چون سیمان هارو آب پاشی نمیکنن موقع سردی هوا و بارون اینا نم میگیره
یه کاسه برنج بزارم خوبه؟! میگن برنج رطوبت کمد رو میگیره:(

نوه_شرلوک_هلمز

Guest
یه کاسه برنج بزارم خوبه؟! میگن برنج رطوبت کمد رو میگیره:(
اره گل منم برنج رو شنیدم ولی خب امتحان نکردم نمیدونم جواب میده یا نه:( حالا امتحان کن ایشالله که رطوبت رو بگیره
شمال هستین که اینقدر رطوبت اذیتتون میکنه؟ :(

صنم

Guest
داخل کمد خالی کن بعد با پیک هست میبندن سر شیلنگ گاز شعله تندی داره با اون خشکش کن من دیدم جواب میده بعدداخل کمد رو وقتی خشک کردی از لوازم ساختمانی ورقه های فوم بگیر یک سانتی بهتره بعد داخل کمد رو با این ورق ها عایق کن

استارتر
استارتر

مژده

Guest
ما خونه مون همینطوری بود ایزوگام کردیم یه طرف دیوار رو کلا?
داخل کمد خالی کن بعد با پیک هست میبندن سر شیلنگ گاز شعله تندی داره با اون خشکش کن من دیدم جواب میده بعدداخل کمد رو وقتی خشک کردی از لوازم ساختمانی ورقه های فوم بگیر یک سانتی بهتره بعد داخل کمد رو با این ورق ها عایق کن
مرسی عزیزم امتحان میکنم
نه شمال نیستیم ولی این چند وقته هوا حسابی بارونی بود دیوارای خونمون هم گچیه و رنگ نخورده حسابی رطوبت گرفته

صنم

Guest
مرسی عزیزم امتحان میکنم
نه شمال نیستیم ولی این چند وقته هوا حسابی بارونی بود دیوارای خونمون هم گچیه و رنگ نخورده حسابی رطوبت گرفته
اگه انشاالله رنگ کردین پشت کمد به هییچ وجه رنگ روغنی نکن بدتر میشه

صنم

Guest
خونه چون اجاره ایه رنگش نمیکنیم ولی فعلا این روش برنج و زغال رو امتحان میکنم ?
پس قبلش حتماا روی کپک ها سرکه اسپری کن بعد قشنگ کااملا بزار خشک بشه دیوارا بعدش از اونا استفاده کن

Bita

Guest
نميدونم عزيزم اطلاعات ندارم
خونه خواهر شوهرم اينطوريه زمستونا خونه اش گريه ميكنه انگار
در و ديواراش آب ميريزه از همه جا
پشت لحاف تشكش هم كائوچو ميذاره هم با فاصله ميذاره
از كف هم يه تخت گذاشته داخل كمد ديواري لحاف تشك هاشو نميچسبونه كف

مااماان_ساامیاار

Guest
زیرش کپک زده سیاه شده اره؟ فکر نکنم راهی باشه? زیرزمین خونه ما کفش کفپوش بود زیرش از رطوبت کپک زده بود همشو کندیم بعد پیک گرفتیم روش با شعله خشک کردیم درست شد
اره?۴ ماهه اومدیم اینجا .. ن همسایش خوبه هم اینکه این از وضه دیوار اتاق خواب?

بالا