چه ویتامینایی رو میشه بدون دستور پزشکی میل کرد ننوییا؟
من هستم:) Guest Apr 14, 2023 #5 من از داروخونه دیروز یه خشاب زینک پلاس خریدم گفت مشکلی نداره بدون تجویزم میشه خورد دوتاشو فعلا خوردم یکی دیروزیکی امروزتا ببینم اثری داره یانه
من از داروخونه دیروز یه خشاب زینک پلاس خریدم گفت مشکلی نداره بدون تجویزم میشه خورد دوتاشو فعلا خوردم یکی دیروزیکی امروزتا ببینم اثری داره یانه
استارتر استارتر والریا Guest Apr 14, 2023 #6 من هستم:) گفت: من از داروخونه دیروز یه خشاب زینک پلاس خریدم گفت مشکلی نداره بدون تجویزم میشه خورد دوتاشو فعلا خوردم یکی دیروزیکی امروزتا ببینم اثری داره یانه کلیک کنید تا باز شود... روزی یدونه باید خورد؟
من هستم:) گفت: من از داروخونه دیروز یه خشاب زینک پلاس خریدم گفت مشکلی نداره بدون تجویزم میشه خورد دوتاشو فعلا خوردم یکی دیروزیکی امروزتا ببینم اثری داره یانه کلیک کنید تا باز شود... روزی یدونه باید خورد؟
من هستم:) Guest Apr 14, 2023 #7 والریا گفت: روزی یدونه باید خورد؟ کلیک کنید تا باز شود... اره اینجور ک راجبش خوندم و اینجاگفتن بچها
هانی مامی Guest Apr 14, 2023 #10 من هستم:) گفت: اره اینجور ک راجبش خوندم و اینجاگفتن بچها کلیک کنید تا باز شود... سلام تو بهار مامی گپی؟
من هستم:) گفت: اره اینجور ک راجبش خوندم و اینجاگفتن بچها کلیک کنید تا باز شود... سلام تو بهار مامی گپی؟
من هستم:) Guest Apr 14, 2023 #11 هانی مامی گفت: سلام تو بهار مامی گپی؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام بله
من هستم:) Guest Apr 14, 2023 #13 هانی مامی گفت: خوبی عزیزم چه خبر کلیک کنید تا باز شود... قربونت تو خوبی؟نشناختم
هانی مامی Guest Apr 14, 2023 #14 من هستم:) گفت: قربونت تو خوبی؟نشناختم کلیک کنید تا باز شود... ممنون اسمم هانی بود همین عکس پروفم بود تو مامی، خیلیم باهم هم کلام شدم چطور یادت نیس؟??
من هستم:) گفت: قربونت تو خوبی؟نشناختم کلیک کنید تا باز شود... ممنون اسمم هانی بود همین عکس پروفم بود تو مامی، خیلیم باهم هم کلام شدم چطور یادت نیس؟??
من هستم:) Guest Apr 14, 2023 #15 هانی مامی گفت: ممنون اسمم هانی بود همین عکس پروفم بود تو مامی، خیلیم باهم هم کلام شدم چطور یادت نیس؟?? کلیک کنید تا باز شود... یچیزایی یادمه خیلی گذشته یادم رفته اکثریتو?
هانی مامی گفت: ممنون اسمم هانی بود همین عکس پروفم بود تو مامی، خیلیم باهم هم کلام شدم چطور یادت نیس؟?? کلیک کنید تا باز شود... یچیزایی یادمه خیلی گذشته یادم رفته اکثریتو?