راحت الحلقوم شب یلدا ?

هایدی

Guest

مواد اولیه​

  • نشاسته 1 لیوان
  • شکر یک و نیم لیوان
  • آرد به مقدار لازم
  • گلاب 1/2 لیوان
  • جوهر لیمو مقداری
  • آب دو نیم لیوان
  • پودر پسته یا نارگیل برای تزیین

دستور تهیه راحت الحلقوم

در ظرف مناسبی آب و نشاسته را مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا در آب حل شود و بعد به مدت نیم ساعت صبر میکنیم تا نشاسته در آب کاملا ته نشین شود. وقتی نشاسته ته نشین شد آب داخل آن را به آرامی خارج کنید و به آن جوهر لیمو، گلاب و شکر اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و یک مواد سفت و کشداری به دست بیاید و بتوان آن را در وسط قابلمه جمع کرد. در کف یک ظرف صاف و یا داخل یک سینی مقداری آرد بپاشید و مایه را روی آن بریزید و رویش را صاف کنید تا به قطر 1 الی 1ونیم سانت شود .
سپس منتظر بمانید تا سرد شود .بعد از سرد شدن با یک کارد تیز آن را به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید و با پودر پسته یا نارگیل دو تا دور آن را آغشته کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید.

نکات تکمیلی در مورد راحت الحلقوم​

راحت الحلقوم جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
راحت الحلقوم را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
 

ماهی

Guest

مواد اولیه​


دستور تهیه راحت الحلقوم

در ظرف مناسبی آب و نشاسته را مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا در آب حل شود و بعد به مدت نیم ساعت صبر میکنیم تا نشاسته در آب کاملا ته نشین شود. وقتی نشاسته ته نشین شد آب داخل آن را به آرامی خارج کنید و به آن جوهر لیمو، گلاب و شکر اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و یک مواد سفت و کشداری به دست بیاید و بتوان آن را در وسط قابلمه جمع کرد. در کف یک ظرف صاف و یا داخل یک سینی مقداری آرد بپاشید و مایه را روی آن بریزید و رویش را صاف کنید تا به قطر 1 الی 1ونیم سانت شود .
سپس منتظر بمانید تا سرد شود .بعد از سرد شدن با یک کارد تیز آن را به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید و با پودر پسته یا نارگیل دو تا دور آن را آغشته کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید.

نکات تکمیلی در مورد راحت الحلقوم​

سلام عزیزم?توخونه گلاب نداریم میشه به جاش از آب زعفرون استفاده کنم تا طعم دار بشه چون اولین بار هستش که درست میکنم خواستم ازتون بپرسم ممنون میشم جواب بدین
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
سلام عزیزم?توخونه گلاب نداریم میشه به جاش از آب زعفرون استفاده کنم تا طعم دار بشه چون اولین بار هستش که درست میکنم خواستم ازتون بپرسم ممنون میشم جواب بدین
اره عزیزم رنگش هم زرد میشه خوشمزه میشه?
 

بالا