دیگه خسته شدم ?

• شروع کننده موضوع ? سارا ?
  • تاریخ شروع

? سارا ?

Guest
سلام خانما من میخواستم یه چیزی رو مطرح کنم از مادرم اجازه گرفتم و میخوام مطرح کنم
من یه دانش آموزم صبح ساعت ۷ تا ۱۲ کلاس آنلاین دارم بعد از ۱۲ هم فورا میرم سراغ نوشتن تکالیف که تا ساعت ۸ غروب طول می‌کشه بعد از اون هم تا یازده شب برای امتحان های فردا درس میخونم وقت آزادی باقی میمونه ؟ معلمم به خاطر اینکه نمره کم آوردم من و سرزنش می‌کنه مامانم من و برد مشاوره گفت افسردگی شدید دارم هر روز معلم به من میگه من از تو انتظار دارم همیشه اول باشی دیگه درک نمیکنه مامانم شاغله سر کار می‌ره من خونه تنها درس میخونم بدون یه ذره منت ? دیگه توان ندارم هر شب احساس میکنم سرم امکان داره بترکه ? امتحان که نگم براتون یه جوری استرس دارم که یه روز سر امتحان آنلاین از حال رفتم ? خاله ها چیکار کنم که اینجوری نباشه ? ؟

بسته شد

Guest
سلام خانما من میخواستم یه چیزی رو مطرح کنم از مادرم اجازه گرفتم و میخوام مطرح کنم
من یه دانش آموزم صبح ساعت ۷ تا ۱۲ کلاس آنلاین دارم بعد از ۱۲ هم فورا میرم سراغ نوشتن تکالیف که تا ساعت ۸ غروب طول می‌کشه بعد از اون هم تا یازده شب برای امتحان های فردا درس میخونم وقت آزادی باقی میمونه ؟ معلمم به خاطر اینکه نمره کم آوردم من و سرزنش می‌کنه مامانم من و برد مشاوره گفت افسردگی شدید دارم هر روز معلم به من میگه من از تو انتظار دارم همیشه اول باشی دیگه درک نمیکنه مامانم شاغله سر کار می‌ره من خونه تنها درس میخونم بدون یه ذره منت ? دیگه توان ندارم هر شب احساس میکنم سرم امکان داره بترکه ? امتحان که نگم براتون یه جوری استرس دارم که یه روز سر امتحان آنلاین از حال رفتم ? خاله ها چیکار کنم که اینجوری نباشه ? ؟
خواهرمنم مثل شمابود پارسال خیلییی استرس میکشیدو اذیت میشد

بسته شد

Guest
اما انقدددرمامانم باهاش صحبت کرد که نمره ی ۲۰تو برامون مهم نیس اگه ۱۶م بشی بازم خوشال میشیم تا الان بهترشده و زیادبراس مهم نیس
البنه که هنوزم تا شب تواتاقش فقط پای درساشه

........

Guest
میفهمم ک چقدر سخته خب نمیشه ی برنامه ریزی کنی ک ب همه کارات برسی استراحتم داشته باشی؟

اشی_مشی

Guest
والا گلم الان وضع همه دانش اموزا همینه بچه های من تا یک انلاین کلاسن ساعت ۶ هر روز امتحان ۲ روز در هفته کلاس موسیق ۳ روز کلاس زبان دیگ هیچ وقت ازادی ندارن تازه مجبورن ساعت ۹ بخوابن فعلا همینه باید صبور باشی تا این کرونا بره

پاندا تپولی

Guest
عزیزم به خودت تلقین نکن که نمی تونی
یک کاری که من دانش آموز بودم به خودم میکردم تلقین بود خیلی خوبه واقعا جواب میده

مژده

Guest
عزیزم نباید بیشتر از توان خودت کاری کنی، انتظارات دیگران مهم نیست مهم وسع و توان خودت واسه انجام کاره

بور چشم سبز

Guest
درس خوندن همینه منم خرخون بودم دیگه شب بیهوش میشدم
باز ۵ صبح بیدار میشدم دوره میکردم

mersana1400

Guest
عزیزم اولا به خودت تلقین نکن که استرست بیشتر شه
بعدشم من الان بیشترارو دیدم همینطورن
چاره چیه انشاالله کرونای لعنتی بره

دختر جذاب

Guest
عزیزم درحد توانت درس بخون
بالاخره بعد از این همه درس خواندن باید یه تایم استراحت برای خودت بذاری یکی از دلایلی که افسرده و بی انگیزه شدی میتونه همین باشه

بالا