دیشب که ازتونم دسر میخواستم درست کردما+عکس

  • شروع کننده موضوع elizabet
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

elizabet

Guest
شیر
۳ پیمانه​
شکر
۱ پیمانه​
خامه‏
۱ بسته​
پودر ژلاتین
۳ قاشق سوپ خوری​
وانیل‏
۱/۴ قاشق چای خوری​
گلاب
۲ قاشق غذا خوری​
زعفران
به مقدار لازم​
۱
پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
۲
شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
۳
وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
۴
نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
۵
وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
۶
و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم کمه کم ۴ ساعت تو یخچال بمونه.
 

کوشولات

Guest
دل به دل را داره???منم درست کردم گذاشتم تو یخچال خودشو بگیره ?
 

بالا