سلام عزیزم در حد مدیر کل اینجام?
حتما عزیزم چراکه نه، فقط با انتقادات شما میتونیم سایتو بهتر کنیم هر مشکلی داره بگو تا جایی که بتونیم رفع میکنیم. البته یه سری چیزا هستن مربوط به سیستم هستن و غیر قابل تغییرن مثلا بعضی کاربرا میگن یکم شلوغه اینجا اینو کاریش نمیشه کرد آخه سیستم اینجا همینطوری طراحی شده?
منم برا همین پرسیدم دستت چقد بازه
نمیدونم اینایی که میگم قابل تغییر هست یا نه
اینجا چند نکته خیلی قشنگ داره
اولیش لایکشه که عاشق شکلکاش شدم و خیلی وقتا خودش جواب گوی تمام نیازهای روحی روانی ماست ??
دومیش اینه که چند نقل قول رو همزمان میشه آورد
سومیش قابلیت عکس گذاریشه که راحت و آسونه
چهارمیش ایموجی های خیلی قشنگشه مثل این ???? ببین چه عشوه ای میاد ????
حتما چیزای دیگه هم داره که چون تازه اومدم هنوز ندیدمشون ??
دو تا نکته کوشولو هم یکی این که نقل قول ها و امضاها کامل میان. مثلا من یه نقل قول ۶ خطی انتخاب کردم امضای خودمم ۵ خطه. وقتی همش میاد یعنی از همون اول کار ، هیچی ننوشته، ۱۱ خط میره تو کادرم و این یه مقدار شلوغ میکنه فضارو. اگه میشد کاری کنی که نقل قول ها و امضاها خط اولشون بیاد و ادامه اش به انتخاب خودمون باز بشه خیییییلی تو کم کردن شلوغی کمک میکرد
دومی هم همون قضیه پیام هاست. حتما برای خودت که مدیر و طرف صحبت همه بچه هایی هم سخته که پیام هاتو چک کنی چون نه میشه پاکشون کرد نه میشه علامت گذاشت
حداقل صفحه صفحه هم نیست که مثلا خاطر آدم جمع شه که صفحه ۲۰ هر ده تا پیامشو دیدم حالا میدم سراغ ده پیام صفحه ۲۱.
یا اگه میشه یه کار میکردی پیام های نخونده خود به خود بیان بالا ، بازم خوب بود چون هر بار اولی رو باز میکردیم و بعد از خوندنش خودش میرفت ته صف و بازم اولی رو باز میکردیم
این مورد پیام ها برای بچه های پرطرفداری مثل خودت حتما سخته
اگه بتونی راحت ترش کنی یه آفرین و صد تا باریکلا جایزه داری ????
من از فضای گرم و دوستانه اینجا و استقبالی که از ما کردین خیلی خوشحال شدم و از همه تون خییییلی ممنونم ?????????????❤❤❤❤❤???????