بچا دونات مرغ درست کردید ؟؟؟ میشه سریع بگید چی بزنم داخل موادش ؟؟؟؟
ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #1 بچا دونات مرغ درست کردید ؟؟؟ میشه سریع بگید چی بزنم داخل موادش ؟؟؟؟
helen.. ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 11, 2024 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #2 منظورت محتوی داخل خمیرشو بگیم؟ یکم دلمه ای و قارچ و پنیر پیتزا و پیازچه یا پیاز ک این مهمه
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #3 helen.. گفت: منظورت محتوی داخل خمیرشو بگیم؟ یکم دلمه ای و قارچ و پنیر پیتزا و پیازچه یا پیاز ک این مهمه کلیک کنید تا باز شود... نه . مرغو چرخ کردم میخوام ببینم جز پیاز رنده شده دیگه چی بزنم
helen.. گفت: منظورت محتوی داخل خمیرشو بگیم؟ یکم دلمه ای و قارچ و پنیر پیتزا و پیازچه یا پیاز ک این مهمه کلیک کنید تا باز شود... نه . مرغو چرخ کردم میخوام ببینم جز پیاز رنده شده دیگه چی بزنم
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #5 پفیلا پنیری گفت: از این حلقه ایاست کلیک کنید تا باز شود... آره درست کردم عکس میدم . ببینم اصن درست میشه
پفیلا پنیری گفت: از این حلقه ایاست کلیک کنید تا باز شود... آره درست کردم عکس میدم . ببینم اصن درست میشه
helen.. ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 11, 2024 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #6 ملیحه گفت: نه . مرغو چرخ کردم میخوام ببینم جز پیاز رنده شده دیگه چی بزنم کلیک کنید تا باز شود... سیبزمینی،سیر،جعفری نمک و ففل و ادویه و ارد و تخم نرغو همیناست ولی اونایی ک گفتمم بزن طعم بگیره
ملیحه گفت: نه . مرغو چرخ کردم میخوام ببینم جز پیاز رنده شده دیگه چی بزنم کلیک کنید تا باز شود... سیبزمینی،سیر،جعفری نمک و ففل و ادویه و ارد و تخم نرغو همیناست ولی اونایی ک گفتمم بزن طعم بگیره
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #7 helen.. گفت: سیبزمینی،سیر،جعفری نمک و ففل و ادویه و ارد و تخم نرغو همیناست ولی اونایی ک گفتمم بزن طعم بگیره کلیک کنید تا باز شود... جعفری نداشتیم
helen.. گفت: سیبزمینی،سیر،جعفری نمک و ففل و ادویه و ارد و تخم نرغو همیناست ولی اونایی ک گفتمم بزن طعم بگیره کلیک کنید تا باز شود... جعفری نداشتیم
YASNA.B ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 5, 2023 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #8 ما یه بار درست کردیم سبزی گذاشتیم توش
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #9 YASNA.B گفت: ما یه بار درست کردیم سبزی گذاشتیم توش کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم . درست کردم دیگه
YASNA.B گفت: ما یه بار درست کردیم سبزی گذاشتیم توش کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم . درست کردم دیگه
سانسوریا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Jan 6, 2025 #10 ملیحه گفت: مرسی عزیزم . درست کردم دیگه مشاهده پیوست 394554 کلیک کنید تا باز شود... اوووووف نوش جان
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Jan 7, 2025 #11 ملیحه گفت: آره درست کردم عکس میدم . ببینم اصن درست میشه کلیک کنید تا باز شود... خوب شد مراحلش بگو درست کنیم غذای پر نقش و نگار و
ملیحه گفت: آره درست کردم عکس میدم . ببینم اصن درست میشه کلیک کنید تا باز شود... خوب شد مراحلش بگو درست کنیم غذای پر نقش و نگار و
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jan 7, 2025 #12 پفیلا پنیری گفت: خوب شد مراحلش بگو درست کنیم غذای پر نقش و نگار و کلیک کنید تا باز شود... خیلی چیز خاصی نبود ... همون کباب تابهای مرغ رو درست کنیم بهتره
پفیلا پنیری گفت: خوب شد مراحلش بگو درست کنیم غذای پر نقش و نگار و کلیک کنید تا باز شود... خیلی چیز خاصی نبود ... همون کباب تابهای مرغ رو درست کنیم بهتره
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Jan 7, 2025 #13 ملیحه گفت: خیلی چیز خاصی نبود ... همون کباب تابهای مرغ رو درست کنیم بهتره کلیک کنید تا باز شود... روغنش زیاده باید تو تابه سرخ بشه
ملیحه گفت: خیلی چیز خاصی نبود ... همون کباب تابهای مرغ رو درست کنیم بهتره کلیک کنید تا باز شود... روغنش زیاده باید تو تابه سرخ بشه
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Jan 7, 2025 #14 پفیلا پنیری گفت: روغنش زیاده باید تو تابه سرخ بشه کلیک کنید تا باز شود... چی کباب تابهای ؟ نه در حد چرب کردن تابه باشه کفایت میکنه . یا یه قالب کره بندازی توش
پفیلا پنیری گفت: روغنش زیاده باید تو تابه سرخ بشه کلیک کنید تا باز شود... چی کباب تابهای ؟ نه در حد چرب کردن تابه باشه کفایت میکنه . یا یه قالب کره بندازی توش
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Jan 7, 2025 #16 ملیحه گفت: چی کباب تابهای ؟ نه در حد چرب کردن تابه باشه کفایت میکنه . یا یه قالب کره بندازی توش کلیک کنید تا باز شود... آها پس کنه نوش جونت
ملیحه گفت: چی کباب تابهای ؟ نه در حد چرب کردن تابه باشه کفایت میکنه . یا یه قالب کره بندازی توش کلیک کنید تا باز شود... آها پس کنه نوش جونت