دوستان با حجاب?

• شروع کننده موضوع Darla
  • تاریخ شروع

بلوبریِ من

Guest
وای رفته بودیم مشهد و حرم مجبوررر بودم چادر بپوشم منی ک روسری رو به زور تحمل میکنم حالا مگه میییشددد?? هر پنج دقیقه ی بار میوفتاد و یکی سریع میگف خانوم چادرت??

استارتر
استارتر

Darla

Guest
یعنی تو عمرت تاحالا امامزاده یا حرم امام رضا نرفتی؟ ?
حرم امام رضا خیلی وقته نرفتم .. شاید ۷ سالی شده که اونموقعم یه چادر گل گلی گزاشتم .. ولی چادر سیاه هیچوقت تو زندگیم نزاشتم?

نیکی0

Guest
حرم امام رضا خیلی وقته نرفتم .. شاید ۷ سالی شده که اونموقعم یه چادر گل گلی گزاشتم .. ولی چادر سیاه هیچوقت تو زندگیم نزاشتم?
منم یه چادر سیاه بهم به ارث رسیده این جور جاها سرم میکنم
گل گلی خوشم نمیاد??‍♀️

نیکی0

Guest
وای رفته بودیم مشهد و حرم مجبوررر بودم چادر بپوشم منی ک روسری رو به زور تحمل میکنم حالا مگه میییشددد?? هر پنج دقیقه ی بار میوفتاد و یکی سریع میگف خانوم چادرت??
ما مقنعه کنترلش راحته من یه بار با شال سرم کردم پدرم درآومد

نیکی0

Guest
شب قبل تاسوعاست .. اینجا یه مسجدش خیلی جالب میشه???
دلم میخواد یه بار تجربه اش کنم تو این مراسمه ... حس معنوی میده?
مسجد مجبور نیستی چادر سر کنی ??‍♀️ یا حداقل اینجا اینجوریه

Depressed

Guest
وای منم از حرم ساه عبدالعطیم چادر رنگی پوشیده بودم
هی میوفتاد?
خیلی وضعیت بدی بود
یهو چادره پخش زمین میشد??

استارتر
استارتر

Darla

Guest
مسجد مجبور نیستی چادر سر کنی ??‍♀️ یا حداقل اینجا اینجوریه
میدونمممم ... اینجام اجباری نیست ولی من دلم میخواد یه بار تو این مراسمه چادد بزارم حس خوبی میدههه ... حالا اخر شب میام تاپیک میزنم دهنم سرویس شد انقد از سرم افتاد پایین?????

بلوبریِ من

Guest
وای منم از حرم ساه عبدالعطیم چادر رنگی پوشیده بودم
هی میوفتاد?
خیلی وضعیت بدی بود
یهو چادره پخش زمین میشد??
از ی طرفم داداشم هی بهم میگف حاج خاانوووم خندم میگرف خادم ها میگفتن خانوم نخند تو حرم????

ننه دارلا

Guest
خوبی آناهیتا جانم ‌???

بالا