ببین اگر میشه براش کش بزار تو یه ربع آماده میشههه؟؟؟???
استارتر استارتر Darla Guest Aug 6, 2022 #21 ننه دارلا گفت: ببین اگر میشه براش کش بزار کلیک کنید تا باز شود... تو یه ربع آماده میشههه؟؟؟???
نیکی0 Guest Aug 6, 2022 #22 ننه دارلا گفت: چادر داری ؟! ???? چادر آستین دار بگیر اینقدر خوبه کلیک کنید تا باز شود... بله دارم هم کش داره هم استین دکمه هم داره جلوش?
ننه دارلا گفت: چادر داری ؟! ???? چادر آستین دار بگیر اینقدر خوبه کلیک کنید تا باز شود... بله دارم هم کش داره هم استین دکمه هم داره جلوش?
ننه دارلا Guest Aug 6, 2022 #23 نیکی0 گفت: بله دارم هم کش داره هم استین دکمه هم داره جلوش? کلیک کنید تا باز شود... به به ??? مدلش چیه ؟! دانشجویی
نیکی0 گفت: بله دارم هم کش داره هم استین دکمه هم داره جلوش? کلیک کنید تا باز شود... به به ??? مدلش چیه ؟! دانشجویی
استارتر استارتر Darla Guest Aug 6, 2022 #24 نیکی0 گفت: چادر من کش داره ولی بازم نمیتونم نگهش دارم هعی میفته? کاریش نمیشه کرد باید بگیرش با دست دیگه و سعی کن زیرش یه شال یا روسری ای سر کنی که لیز نباشه کلیک کنید تا باز شود... باورت میشه روسری سیاه یا شال سیاه جز یکی ندارمممم .. عمق داغونی خودم و فهمیدم ایجا????
نیکی0 گفت: چادر من کش داره ولی بازم نمیتونم نگهش دارم هعی میفته? کاریش نمیشه کرد باید بگیرش با دست دیگه و سعی کن زیرش یه شال یا روسری ای سر کنی که لیز نباشه کلیک کنید تا باز شود... باورت میشه روسری سیاه یا شال سیاه جز یکی ندارمممم .. عمق داغونی خودم و فهمیدم ایجا????
آسنـــــا Guest Aug 6, 2022 #25 Darla گفت: نه برا من همش سر میخوره ... گیره هم ندارم ببندم ...??? کلیک کنید تا باز شود... شاید عادت نکردی نگهش داری روسری نخی بپوش
Darla گفت: نه برا من همش سر میخوره ... گیره هم ندارم ببندم ...??? کلیک کنید تا باز شود... شاید عادت نکردی نگهش داری روسری نخی بپوش
narngk. Guest Aug 6, 2022 #26 Darla گفت: ندارممم ... همینم از یکی دیگه قرض گرفتم که الان اصن پدرم در اومده انقد ک از سرم میوفته?? کلیک کنید تا باز شود... حتما یکی بگیر خوبه راحته دستو پا گیر نیست
Darla گفت: ندارممم ... همینم از یکی دیگه قرض گرفتم که الان اصن پدرم در اومده انقد ک از سرم میوفته?? کلیک کنید تا باز شود... حتما یکی بگیر خوبه راحته دستو پا گیر نیست
ننه دارلا Guest Aug 6, 2022 #27 Darla گفت: تو یه ربع آماده میشههه؟؟؟??? کلیک کنید تا باز شود... آره جان دلم دکمه بزار از داخل تا پارچه آسیب نبینه
Darla گفت: تو یه ربع آماده میشههه؟؟؟??? کلیک کنید تا باز شود... آره جان دلم دکمه بزار از داخل تا پارچه آسیب نبینه
نیکی0 Guest Aug 6, 2022 #28 ننه دارلا گفت: به به ??? مدلش چیه ؟! دانشجویی کلیک کنید تا باز شود... دیگه نمیدونم وارد بحث های تخصصی نشو ?
ننه دارلا گفت: به به ??? مدلش چیه ؟! دانشجویی کلیک کنید تا باز شود... دیگه نمیدونم وارد بحث های تخصصی نشو ?
استارتر استارتر Darla Guest Aug 6, 2022 #29 Choi mary گفت: من دیگه عادت کردم اگه باشه هم خبر ندارم فقط سعی کن روسری ساتن نپوشی البته من میپوشم اگه خواستی خودت هم میتونی کش بدوزی اگه دوست داری کلیک کنید تا باز شود... مجبورم همینجوری سرم کن دو دستی بچسبم نیوفته ... یک قدم راه میره پرت میشه از سرم???
Choi mary گفت: من دیگه عادت کردم اگه باشه هم خبر ندارم فقط سعی کن روسری ساتن نپوشی البته من میپوشم اگه خواستی خودت هم میتونی کش بدوزی اگه دوست داری کلیک کنید تا باز شود... مجبورم همینجوری سرم کن دو دستی بچسبم نیوفته ... یک قدم راه میره پرت میشه از سرم???
narngk. Guest Aug 6, 2022 #30 Darla گفت: باورت میشه روسری سیاه یا شال سیاه جز یکی ندارمممم .. عمق داغونی خودم و فهمیدم ایجا???? کلیک کنید تا باز شود... منم دوتا شال مشکی دارم فقط???
Darla گفت: باورت میشه روسری سیاه یا شال سیاه جز یکی ندارمممم .. عمق داغونی خودم و فهمیدم ایجا???? کلیک کنید تا باز شود... منم دوتا شال مشکی دارم فقط???
نیکی0 Guest Aug 6, 2022 #32 Darla گفت: باورت میشه روسری سیاه یا شال سیاه جز یکی ندارمممم .. عمق داغونی خودم و فهمیدم ایجا???? کلیک کنید تا باز شود... من وقتی پدر بزرگم فوت کرد رفتم یه کوه لباس مشکی خریدم الان آماده برگزاری هر مدل ختمی ام ??
Darla گفت: باورت میشه روسری سیاه یا شال سیاه جز یکی ندارمممم .. عمق داغونی خودم و فهمیدم ایجا???? کلیک کنید تا باز شود... من وقتی پدر بزرگم فوت کرد رفتم یه کوه لباس مشکی خریدم الان آماده برگزاری هر مدل ختمی ام ??
استارتر استارتر Darla Guest Aug 6, 2022 #34 آسنـــــا گفت: شاید عادت نکردی نگهش داری روسری نخی بپوش کلیک کنید تا باز شود... اولین بارمه تو زندگیم میخوام چادر بزارم???
آسنـــــا گفت: شاید عادت نکردی نگهش داری روسری نخی بپوش کلیک کنید تا باز شود... اولین بارمه تو زندگیم میخوام چادر بزارم???
Choi mary Guest Aug 6, 2022 #35 Darla گفت: مجبورم همینجوری سرم کن دو دستی بچسبم نیوفته ... یک قدم راه میره پرت میشه از سرم??? کلیک کنید تا باز شود... سخت نیست یکم بپوشی قلقش دستت میاد
Darla گفت: مجبورم همینجوری سرم کن دو دستی بچسبم نیوفته ... یک قدم راه میره پرت میشه از سرم??? کلیک کنید تا باز شود... سخت نیست یکم بپوشی قلقش دستت میاد
استارتر استارتر Darla Guest Aug 6, 2022 #36 narngk گفت: منم دوتا شال مشکی دارم فقط??? کلیک کنید تا باز شود... ما خیلییییی خوووووبیم????
narngk. Guest Aug 6, 2022 #37 Darla گفت: ما خیلییییی خوووووبیم???? کلیک کنید تا باز شود... روسری لازمم در کل لباس لازمم ولی حس خرید نیس
Darla گفت: ما خیلییییی خوووووبیم???? کلیک کنید تا باز شود... روسری لازمم در کل لباس لازمم ولی حس خرید نیس
استارتر استارتر Darla Guest Aug 6, 2022 #38 نیکی0 گفت: من وقتی پدر بزرگم فوت کرد رفتم یه کوه لباس مشکی خریدم الان آماده برگزاری هر مدل ختمی ام ?? کلیک کنید تا باز شود... مامانم انقد حرصش گرفت از دستم ک چرا یه لباس سیاه ندارم میگه اصن من سرمو گذاشتم فردا مردم تو میخوای با لباس قرمز صورتی بیای مراسمم حرص خورد خیلی????
نیکی0 گفت: من وقتی پدر بزرگم فوت کرد رفتم یه کوه لباس مشکی خریدم الان آماده برگزاری هر مدل ختمی ام ?? کلیک کنید تا باز شود... مامانم انقد حرصش گرفت از دستم ک چرا یه لباس سیاه ندارم میگه اصن من سرمو گذاشتم فردا مردم تو میخوای با لباس قرمز صورتی بیای مراسمم حرص خورد خیلی????
نیکی0 Guest Aug 6, 2022 #39 Darla گفت: اولین بارمه تو زندگیم میخوام چادر بزارم??? کلیک کنید تا باز شود... یعنی تو عمرت تاحالا امامزاده یا حرم امام رضا نرفتی؟ ?
Darla گفت: اولین بارمه تو زندگیم میخوام چادر بزارم??? کلیک کنید تا باز شود... یعنی تو عمرت تاحالا امامزاده یا حرم امام رضا نرفتی؟ ?
نیکی0 Guest Aug 6, 2022 #40 Darla گفت: مامانم انقد حرصش گرفت از دستم ک چرا یه لباس سیاه ندارم میگه اصن من سرمو گذاشتم فردا مردم تو میخوای با لباس قرمز صورتی بیای مراسمم????حرص خورد خیلی کلیک کنید تا باز شود... مراسم چی؟ تاسوعا؟ چرا چادر سر میکنی؟ ?
Darla گفت: مامانم انقد حرصش گرفت از دستم ک چرا یه لباس سیاه ندارم میگه اصن من سرمو گذاشتم فردا مردم تو میخوای با لباس قرمز صورتی بیای مراسمم????حرص خورد خیلی کلیک کنید تا باز شود... مراسم چی؟ تاسوعا؟ چرا چادر سر میکنی؟ ?