دوستان با حجاب?

• شروع کننده موضوع Darla
  • تاریخ شروع

Darla

Guest
یه سوالی داشتم ... از این چادر معمولیا هستن که کش و هیچی ندارن مجبوری خودت نگه داری ... برا اینکه اینا خوب نگه داشته شده باشن و سر نخورن تلقی چیزی نیس زیر چادر بشه گذاشت؟?

استارتر
استارتر

Darla

Guest
@اعتصامی فقد میدونم تو باحجاب هستی ننه بقیه ارو یادم نیست????

ننه دارلا

Guest
نمی دونم نفسی
روسی نخی باشه بهتره
من چادر آستین دار استفاده می کنم

تنفس

Guest
اون یکی سایت زیاد میشناختم..
اینجا نمیشناسم..

آسنـــــا

Guest
من چادرم شبیه همینه که رو پروفمه ساده نیست ولی کش نداره اصلنم نمیفته نمیدونم اونی که تو دیدی شاید یه مدل دیگس چون واسه من اصلا نمیفته

ننه دارلا

Guest
یه سوالی داشتم ... از این چادر معمولیا هستن که کش و هیچی ندارن مجبوری خودت نگه داری ... برا اینکه اینا خوب نگه داشته شده باشن و سر نخورن تلقی چیزی نیس زیر چادر بشه گذاشت؟?
ببین اگر میشه براش کش بزار

استارتر
استارتر

Darla

Guest
نمی دونم نفسی
روسی نخی باشه بهتره
من چادر آستین دار استفاده می کنم
الان من باید تا بیست دیقه دیگه آماده شم ولی شالمم نخی نیست .. اینم همششش سر میخوره میخوام گریه کنم ننه???

نیکی0

Guest
چادر من کش داره ولی بازم نمیتونم نگهش دارم هعی میفته?‍♀️ کاریش نمیشه کرد باید بگیرش با دست دیگه
و سعی کن زیرش یه شال یا روسری ای سر کنی که لیز نباشه

Choi mary

Guest
من دیگه عادت کردم اگه باشه هم خبر ندارم فقط سعی کن روسری ساتن نپوشی البته من میپوشم اگه خواستی خودت هم میتونی کش بدوزی اگه دوست داری

ننه دارلا

Guest
الان من باید تا بیست دیقه دیگه آماده شم ولی شالمم نخی نیست .. اینم همششش سر میخوره میخوام گریه کنم ننه???
آخی دورت بگردم من ??
مادرت هستش بگو دور سرت رو اندازه بگیره کش بزاره

ننه دارلا

Guest
چادر من کش داره ولی بازم نمیتونم نگهش دارم هعی میفته?‍♀️ کاریش نمیشه کرد باید بگیرش با دست دیگه
و سعی کن زیرش یه شال یا روسری ای سر کنی که لیز نباشه
چادر داری ؟! ????
چادر آستین دار بگیر اینقدر خوبه

بالا