این خیلی باحال بود:ROFLMAO:
چشم رنگیم Guest Jan 12, 2021 #8 ♡Sadaf♡ گفت: وایییییبی کلیک کنید تا باز شود... من بودم حالا زنده نبودم ولی خدایی دم اون مردی ک زنشو بغل کرد گرم ولی اونیکی زنشو تنها گزاشتو من بودم جر میدادم
♡Sadaf♡ گفت: وایییییبی کلیک کنید تا باز شود... من بودم حالا زنده نبودم ولی خدایی دم اون مردی ک زنشو بغل کرد گرم ولی اونیکی زنشو تنها گزاشتو من بودم جر میدادم
آنجِل Guest Jan 12, 2021 #9 شاید یکی ناراحتی قلبی چیزی داشت? من باشم سرجام خشک میشم ن میتونم فرار کنم ن جیغ بکشم فقط زل میزنم بش?
شاید یکی ناراحتی قلبی چیزی داشت? من باشم سرجام خشک میشم ن میتونم فرار کنم ن جیغ بکشم فقط زل میزنم بش?
چشم رنگیم Guest Jan 12, 2021 #10 آنجِل گفت: شاید یکی ناراحتی قلبی چیزی داشت? من باشم سرجام خشک میشم ن میتونم فرار کنم ن جیغ بکشم فقط زل میزنم بش? کلیک کنید تا باز شود... منم
آنجِل گفت: شاید یکی ناراحتی قلبی چیزی داشت? من باشم سرجام خشک میشم ن میتونم فرار کنم ن جیغ بکشم فقط زل میزنم بش? کلیک کنید تا باز شود... منم
استارتر استارتر مجله خبری Guest Jan 12, 2021 #12 كوويدنوزده ? گفت: برق چرا نمیاد تهران کلیک کنید تا باز شود... سوخت نیروگاه کم اومده عزیزم برقارو دارن نوبتی قطع میکنن
كوويدنوزده ? گفت: برق چرا نمیاد تهران کلیک کنید تا باز شود... سوخت نیروگاه کم اومده عزیزم برقارو دارن نوبتی قطع میکنن
maraleamir Guest Jan 12, 2021 #13 مجله خبری گفت: این خیلی باحال بود کلیک کنید تا باز شود... ویدیو چطوری میزارن؟
استارتر استارتر مجله خبری Guest Jan 12, 2021 #14 maralw گفت: ویدیو چطوری میزارن؟ کلیک کنید تا باز شود... از سایت نماشا یا سایت آپارات باید باشه عزیزم لینک صفحه شون رو بزاری اینجا اتوماتیک پخش میشه
maralw گفت: ویدیو چطوری میزارن؟ کلیک کنید تا باز شود... از سایت نماشا یا سایت آپارات باید باشه عزیزم لینک صفحه شون رو بزاری اینجا اتوماتیک پخش میشه