دلیل سیاه شدن بادمجان سرخ شده چی میتونه باشه؟

  • شروع کننده موضوع farkhondeee
  • تاریخ شروع

farkhondeee

Guest
من گاهی وقتا بادمجون سرخ میکنم سیاه میشه علتش چیه آخه واسه جلوگیری از سیاه شدنش راهی نیست؟ مشکل از روغنه یا من بلد نیستم سرخ کنم شماهم بادمجوناتون سیاه میشه؟
 

ماهی

Guest
من گاهی وقتا بادمجون سرخ میکنم سیاه میشه علتش چیه آخه واسه جلوگیری از سیاه شدنش راهی نیست؟ مشکل از روغنه یا من بلد نیستم سرخ کنم شماهم بادمجوناتون سیاه میشه؟
شعله رو کم کنی سیاه نمیشه با شعله زیاد سرخ میکنی میسوزه
 

صنم

Guest
قبل از سرخ کردن وقتی پوست کندی و خرد کردی یک ساعت بنداز تو آب و نمک بعد بردار سرخ کن
 
استارتر
استارتر

farkhondeee

Guest
شاید بادمجونا خوب نبوده
اول بشور بعد بریز تو سبد بعد نمک بپاش بهشون ببین بازم سیاه میشه یانه
مرسی عزیزم نمکو امتحان نکردم تا حالا
 
  • می پسندم
Reactions: Man
استارتر
استارتر

farkhondeee

Guest
مرسی اینبار با شعله خیلی کم و خیسوندن تو آب نمک امتحان میکنم ببینم چی میشه
 

Ana

Guest
من گاهی وقتا بادمجون سرخ میکنم سیاه میشه علتش چیه آخه واسه جلوگیری از سیاه شدنش راهی نیست؟ مشکل از روغنه یا من بلد نیستم سرخ کنم شماهم بادمجوناتون سیاه میشه؟
واسه کمبود روغن در بعضی شهرها عزا داره
 

ببین

Guest
شاید روغنت نا مرغوب یا نا مناسبه زود میسوزه یا تابه ایراد داره مال من وقتی میسوزه سیاه میشه
 
استارتر
استارتر

farkhondeee

Guest

در آب نمک قرار دادن بادمجان برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

در این روش برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم ، آب و نمک می‌گذاریم (نمک به مقدار لازم، که بادمجان ها شور نشوند) به جوش بیاید و بادمجان‌ها را که به تیکه‌های دلخواه برش دادیم؛ حدود دو الی سه دقیقه می‌گذاریم بجوشند. آنها را داخل آبکش می ریزیم تا آب زیادی بادمجان برود. بعد آن‌ها را سرخ می‌کنیم.


این روش هم روغن کمی مصرف می‌شود. اما یکم،بادمجان نرم‌تر از روش اول می‌شود و حالت آبپز می‌گیرد. اما این روش هم خوب جواب می‌دهد.
 
استارتر
استارتر

farkhondeee

Guest
اینو تو گوگل نوشته
 
استارتر
استارتر

farkhondeee

Guest
شاید روغنت نا مرغوب یا نا مناسبه زود میسوزه یا تابه ایراد داره مال من وقتی میسوزه سیاه میشه
روغن سرخ کردنیه تابه هم جدیده سری بعد نمکو امتحان میکنم انگار روش خوبیه
 

ببین

Guest
روغنتم سری بعد تونستی عوض کن چون من خیلی بادمجون درست میکنم هیچوقت پیش نیومده برام به همه روش ها هم درست کردم
 

بالا