هاله
Guest
طرز تهیه یه دسر خوشمزه و عالی
پنیر خامه ای دویست گرم
خامه صبحانه دویست گرم
بستنی وانیلی یک عدد صد گرم
پودر ژلاتین سه ق م
شیر عسلی نصف قوطی
ژله ی شاتوت یا زغال اخته
در ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه وکمی با همزن بزنید بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه کنیدحالا ژله تون رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید ودر آخر پودر ژلاتین را روی نیم لیوان آب بپاشید خوب که اب جذب کرد و اسفنجی شد روی حرارت بن ماری قرار بدین شفاف که شد به دمای محیط برسوندید و به مخلوط اضافه کنید وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد.
نوش جان
مشاهده پیوست 237282
پنیر خامه ای دویست گرم
خامه صبحانه دویست گرم
بستنی وانیلی یک عدد صد گرم
پودر ژلاتین سه ق م
شیر عسلی نصف قوطی
ژله ی شاتوت یا زغال اخته
در ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه وکمی با همزن بزنید بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه کنیدحالا ژله تون رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید ودر آخر پودر ژلاتین را روی نیم لیوان آب بپاشید خوب که اب جذب کرد و اسفنجی شد روی حرارت بن ماری قرار بدین شفاف که شد به دمای محیط برسوندید و به مخلوط اضافه کنید وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد.
نوش جان
مشاهده پیوست 237282