دستور پخت کیک یزدی در قابلمه آسان و خوشمزه

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین کیک یزدی خونگی در قابلمه و ماهیتابه درب دار خیلی آسان و سریع

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی خانگی
تخم مرغ3 عدد
شکر دانه ریز150 گرم یا (3/4 لیوان)
ماست4 ق غ
آرد2 لیوان
روغن مایع1 لیوان
گلاب1/4 لیوان
عسل3 ق غ
پودر هل1 ق چ یا 10 قطره عرق هل
بیکینگ پودر2 ق چ

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر در قابلمه
یک شعله پخش کن رو 15 دقیقه روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید تا داغ بشه، بعد داخل قابلمه یک سه پایه قرار بدین (به جای سه پایه هر چیزی میتونین بذارین، فقط باید یک جسم فلزی باشه که حدود 10 سانتی متر ارتفاع داشته باشد).

سپس درب قابلمه را به همراه دم کنی روی قابلمه بذارین تا داخل قابلمه هم کمی گرم بشه، قالب کیک یزدی رو درون قابلمه که از قبل گرم شده قرار بدین و درب قابلمه را به همراه دم کنی روی قابلمه بذارید تا کیک ها بپزند.

برای پختن این کیک 40 الی 50 دقیقه زمان لازم است، در 40 دقیقه اول به هیچ وجه نباید درب قابلمه را باز کنید چون کیک ها پف نمی کنند. بعد از 40 دقیقه در قابلمه رو بردارید و یک خلال دندان توی کیک فرو کنید اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک شما حاضره.

حالا قالب را به آرامی از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا کیک ها به طور کامل خنک شوند. بعد کیک ها رو از قالب دربیارید و با چای یا قهوه نوش جان کنید.

فوت و فن و نکات تکمیلی درباره پخت کیک یزدی کنجدی خانگی
1- حتما در قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید تا مواد داخل قابلمه مغز پخت شود.

2- اگر دوست داشتید کیک یزدی کشمشی داشته باشید میتونید مقداری کشمش رو داخل مایه کیک بریزید.

3- شعله پخش کن رو حتما قبل از گذاشتن قابلمه با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه داغ کنید.

4- برای داشتن کیک یزدی گردویی، گردوی خورد شده داخل مایه کیک بریزید.

5- تخم مرغ و شیر را بیرون از یخچال نگه دارید تا با دمای محیط سازگار شود.

نوش جان

Û±Û±-Û³Û¹-Û±Û¶-47ca317fc99599fd6c498084c357f8d0Pq0qPK1yOjy5UHWr.jpg
 

بالا