دستور پخت لپه پلو

  • شروع کننده موضوع ملیحه
  • تاریخ شروع

ملیحه

Guest
14284813_570.jpg


مواد لازم:

برنج شش پیمانه

لپه یک و نیم پیمانه

گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم

پیاز یک عدد

روغن مایع سه قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه لپه پلو

گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌دهیم.

سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌پزیم.

لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌کنیم تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.

برنج را آبکش می‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌کنیم. اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌رود.

برای ته دیگ می‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌کنیم.

منبع:دلگرم
 

Choi mary

Guest
همون قیمه هست که ریخته لای برنج از اینا پسر جوانمرد هم گذاشته بود
 

بالا