درمان ناباروی آقایان با نان باروری ، گرده نخل ، سیاهدانه و عسل

وضعیت
این موضوع قفل شده است

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
سلام خانومایی عزیز.شوهرم آزو اسپرمی داشتن به لطف خدا و با کمک طب سنتی و یه سری کارا دو روز پیش در کمال ناباوری نتیجه آزمایش رسیده ب 15میلیون.منم نذر کرده بودم اگر جواب بگیرم تجربیاتمو در اختیار بقیه بزارم تا شاید حداقل ب نفرم ک شده کمک کنم.چون متاسفانه مشکل آزو اسپرمی زیاد شده و خودمم تجربه خیییلی تلخی داشتم دوسدارم ب هر کس ک این مشکلو داره کمک کنم.هر کس سوال داشت در خدمتم.

من از چند روش ک تو همین نی نی سایت پیدا کردم استفاده کردم حالا دقیق نمیدونم کدوم بیشتر تاثیر داشته یکیش نان باروری و ترکیب چند نوع دارو گیاهی با عسل

( استفاده از «نان باروری» برای درمان عدم‌باروری مردان بسیار عالی جواب می‌دهد؛ برای تهیه نان باروری باید ترکیبی از 40 عدد سفیده تخم‌مرغ محلی نطفه‌دار را با پودر نخود و مقداری پیاز به‌صورت کوکو درآورد و با روغن زیتون یا روغن زرد سرخ کرده و آن را هفت قطعه کرده و طی هفت روز مصرف کنید؛ می‌توانید در تهیه آن از سبزیجات ...)

نه عزیزم اصلا ناامید نباش منم مثل شما بودم اما با همه وجودم تلاشمو کردم و خدارو شکر الان خیلی امیدوار شدم ک یه روز مادر بشم.

زدم اما نمیدونم چرا ثبت نشده.گفتم ک عزيزم از نان باروری و ترکیب عسل با چند نوع دارو استفاده کردم

چی باعسل قاطی کردی

گرده نخل با عسل و مخلوط سیاهدانه و عسل

گوگل سرچ کنید معجزه از اسپرم صفر به 15میلیون. نی نی سایت

نوشته کاربر 0032somita

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا