درمان صد در صد شوره چرب و درماتیت سبوره و ریزش مو

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
درماتیت سبوره‌ای یا (به انگلیسی: Seborrhoeic dermatitis ) نوعی التهاب پوست است که اغلب مزمن و عودکننده است و بیشتر در پوست سر و صورت دیده می‌شود. درماتیت سبورئیک معمولاً با شوره سر همراه است. درماتیت سبورئیک در دو دورهٔ شیرخوارگی و بزرگسالی بروز می‌کند. بیماری به صورت قرمزی منتشر و پوسته‌ریزی پوست سر وجود دارد

• متنشو کپی کردم

چند ساله به شوره چرب سر و درماتیت سبوره دست به گریبان بودم تا اینکه خودم بعد مطالعات زیاد درمانشو کشف کردم و چون از کمک های دوستان نی نی سایت استفاده کردم خودمو مدیون دونستم ک بیام و بگم تا شاید هم دینمونو ادا کرده باشیم هم ثوابی کرده باشیم ب هموطنامون

خب بریم سر اصل داستان

ببینید دوستان شوره چرب و درماتیت چنتا علائم داره ک لازمه بدونین اول اینکه اکثریت کف سرشون ب شدت چربه گاهی اوقات بوی بدی هم میده و ریزش موی شدیدی ایجاد میکنه در برخی مواقع التهاب و قرمزی و ی لایه شوره چسبناک ک به کف سر میچسبه و پدر موهارو در میاره خارش شدیدم داره

تمام این بدبختیایی ک باعث شوره چرب و ریزش مو درماتیت میشن زیر سر ی قارچه به اسم مالاسزیا هست و تنها کاری ک باید بکنین اینه ک اون قارچو نابود کنید مشکل داروهای ضدقارچ اینه ک یا رو این قارچ اثر ندارن یا هم ک موقتی اثر دارن و اون قارچ کم کم به اون ضد قارچ ک حالا میخاد کتوکونازول باشه یا سلنیوم سولفاید یا زینک پیریتون مقاوم میشه

خب بریم سراغ کشتن قارچه

شامپو سلکو ک گفتن ک همون سلنیوم و کتوکنازول و شامپوهای ضد شوره برای اکثر افراد جواب مقطعی میده و بعدش قارچ بهش مقاوم میشه

توجه کردین بعضیا ک رنگ مو یا دکلره انحام میدن میگن هم ریزش موشون خوب شده و هم شوره نابود شده

میخام ی ماده ای رو بهتون معرفی کنم ک پدر قارچه رو در میاره

خوبی این ماده محترم اینه ک تمام قارچهارو میکشه از هر مدلی ک باشه و نکته مهمش اینه ک به هیچ عنوان میکروبا و قارچها نمیتونن بهش مقاوم بشن و نکته دیگشم اینه ک هیچ ضرری برای انسان و محیط زیست نداره

دوتا راه دارین یا این پراستیک رو سفارش بدین براتون بیارن و با اب رقیقش کنید و با استفاده از ی گوله پنبه یا سرنک به پوست سر بزنین یا با استفاده از پودر لباسشویی ماشینی اینو ماده رو درستش کنیین

سوالی داشتین در خدمتم

الکی خودتونو الاف دکترا نکنین پولاتونم خرج شامپوهای بی تاثیر نکنین تنها راه همینه ک گفتم از درمان گیاهیی و جوشونده و روغن درخت چای و این جور چیزا درمانی توش نیس

چنتا نکتم باید بدونیین

تا جایی ک میتونیین فعالیتی نکنین ک عرق کنه سرتون

هر روز دوش بگیرین و نزارید سرتون چرب بشه

از نرم کننده ها و روغن ها و ماسک مو دوری کنید اینا مشکلو بدتر میکنن

شامپوهایی ک استفاده میکنین توش نرم کننده نداشته باشه تنها شامپویی ک‌توش نرم کننده نداره شبنم و صحت هست

کراتینه مو و پروتیین جفتشون واسه مو سمه نکنید ک هم شوره میگیرین هم ریزش شدید

شاید تا الان پیش بیستا متخصص پوست رفتم از سیمین طلایی و فامیلی و دادخواه تو مشهد گرفته تا باریک بین و نخعی تهران همشون ی نسخه واحد میدن ک شامل کورتون و کتوکنازول کلوتریمازول هست هیچ کدوم نتونستن درمان کنن تا خودم پیداش کردم خدا پدر گوگل و امریکا رو بیامرزه و همچنین کمک بچه های نی نی سایت

• درمان

اون ماده محترم اسمش پراستیک اسید هستش ک از ترکیب اب اکسیژنه بعلاوه سرکه تو کارخونه ها درس میشه تو خونه نمیشه فک نکنین ی کم سرکه رو با اب اکسیژنه قاطی کنی درس میشه عملیات پیچیده ای داره ولی کلیتش همینه

اب اکسیژنم همون ماده ای هست ک تو اکسیدان و مواد دکلره هست فقط نحوه درست کردنشو استفادش مهمه ک یادتون میدم

ببینید عزیزان هم میتونید برید پراستیک اسید تهیه کنید و با اب به نسبت یک به ۱۰۰قاطی کنید و با سرنک بزنید یا پنبه به پوست سر یا اینکه برید ریشه موهاتونو دکلره ضعیف بکنین یا اینکه اب و پودر ماشینی پرسیل مخلوط کنید بزنید به سر هر سه تا ی کاریو انجام میدن و اون قارچ رو نابود میکنن

اسکراب سر خیلی کمکتون میکنه تو‌خونه با کمک نمک دریا و قهوه و مقداری شامپو بچه درست کنین

هم میتونین دکلره کنین دکلره ضعیف به مدت ده دقه ی رب هم پراستیک اسید رو به نسبت یک به صد رقیق کنین بزنین

درماتیت و شوره کنترل بشه موها در میاد اگرم در نیومد برید دکتر تا قرص ماینوکسیدیل رو تجویز کنه جدیدا به جا محلول قرصشو تجویز میکنن

• سوال کاربر و جواب استارتر

• من ی بار همین آب و پودر ماشین زدم تاثیری نداشت چن بار باید بزنی؟

پودر پرسیل باشه بهتره بعدشم زدی باید ی حس سوزشی داشته باشی وگرنه تاثیری نداره

گوگل سرچ کنید درمان صد در صد شوره چرب و درماتیت سبوره و ریزش مو نی نی سایت بخونید

نوشته کاربر خوودمووخوددششش

آپلود فایل یا ویدیو

بالا