موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
متنشو کپی کردم 👇🏻
دوستان من قبلا اگ یادتون باشه از خودتون کمک میخواستم درمورد شوره های سنگین و بی ریخت سرم اینم بگم ک کلی دکتر رفتم و کلی هم شامپو ضد شوره و محلول و... زدم ک همشون موقتی بودن.در حدی شوره داشتم ک شب تا خوده صبح سرمو میخاروندم بعضی وقتا هم از شدت خاروندن زخم میشد.شوره هامم ک نیم ساعت بعد از حمام شروع میشد و عین برف میبارید اصلا اعتماد ب نفس نداشتم.صبح ها هم ک بیدار میشدم بالشتم پر از شوره بود.اینجا خونده بودم ک ی لیوان سرکه سیب رو با دوتا لیوان آب گرم مخلوط کن و بعد از شامپو کردن بزن ب سرت بعد ابکشی کن.منم اینکارو کردم شاید باورتون نشه همون دفعه اول نتیجه داد.من هیچوقت سرمو بدون شوره ندیده بودم ولی الان حدود یک ماهه میزنم و حتی ی دوووونه شوره هم ندیدم.امیدوارم براتون مفید باشه
سوالات کاربران و جواب های استارتر 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
شوره هات چرب بود یا خشک 👇🏻
بعضی وقتا خشک بودن ولی بعضی وقتا ک میخاروندم چرب میشدن.زیر ناخنم جمع میشدن
دقیقا منم عین برف میباره خدا خیرت بده منم امتحان کنم کاش بره اینقد خجالت میکشم 👇🏻
حتمااااا امتحان کن مطمئنم نتیجه میگیری.چون سرکه سیب چربی سر رو میزان میکنه
منم انواع شامپوهاروزدم یکم بهترمیشه بازبرمیگرددیعنی واقعاخوبه 👇🏻
من انواع شامپو رو زدم تا دلت بخواد هم محلول زدم ولی فقطططططط سرکه سیب جواب داد
ببین دولیوان آب گرم مخلوط کنم ممنونم ازت 👇🏻
اره فقط نسبت اب یکم بیشتر باشه چون سرکه سیب قویه
💋
سرچ کنید تجربه درمان شوره سنگین سر نی نی سایت
نوشته کاربر galon
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
یه کاربر این مشکل رو داشت بهش گفتم درمان شد
گفت من سرکه سیب اندازه یه کاپ اسپرسو تو شامپو ریختم و خوب هم زدم ، موهامو باهاش شستم شوره هام رفت ، حنا هم می ذارم روتین انجام میدم بوی حنا هم از سرم رفت ، چربی اضافه سرم رو هم از بین برد
نوشته کاربر Natalie سایت مادران
علت های دیگه هم داره
madaran.net
madaran.net
madaran.net
madaran.net
madaran.net
madaran.net
دوستان من قبلا اگ یادتون باشه از خودتون کمک میخواستم درمورد شوره های سنگین و بی ریخت سرم اینم بگم ک کلی دکتر رفتم و کلی هم شامپو ضد شوره و محلول و... زدم ک همشون موقتی بودن.در حدی شوره داشتم ک شب تا خوده صبح سرمو میخاروندم بعضی وقتا هم از شدت خاروندن زخم میشد.شوره هامم ک نیم ساعت بعد از حمام شروع میشد و عین برف میبارید اصلا اعتماد ب نفس نداشتم.صبح ها هم ک بیدار میشدم بالشتم پر از شوره بود.اینجا خونده بودم ک ی لیوان سرکه سیب رو با دوتا لیوان آب گرم مخلوط کن و بعد از شامپو کردن بزن ب سرت بعد ابکشی کن.منم اینکارو کردم شاید باورتون نشه همون دفعه اول نتیجه داد.من هیچوقت سرمو بدون شوره ندیده بودم ولی الان حدود یک ماهه میزنم و حتی ی دوووونه شوره هم ندیدم.امیدوارم براتون مفید باشه
سوالات کاربران و جواب های استارتر 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
شوره هات چرب بود یا خشک 👇🏻
بعضی وقتا خشک بودن ولی بعضی وقتا ک میخاروندم چرب میشدن.زیر ناخنم جمع میشدن
دقیقا منم عین برف میباره خدا خیرت بده منم امتحان کنم کاش بره اینقد خجالت میکشم 👇🏻
حتمااااا امتحان کن مطمئنم نتیجه میگیری.چون سرکه سیب چربی سر رو میزان میکنه
منم انواع شامپوهاروزدم یکم بهترمیشه بازبرمیگرددیعنی واقعاخوبه 👇🏻
من انواع شامپو رو زدم تا دلت بخواد هم محلول زدم ولی فقطططططط سرکه سیب جواب داد
ببین دولیوان آب گرم مخلوط کنم ممنونم ازت 👇🏻
اره فقط نسبت اب یکم بیشتر باشه چون سرکه سیب قویه
💋
سرچ کنید تجربه درمان شوره سنگین سر نی نی سایت
نوشته کاربر galon
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
یه کاربر این مشکل رو داشت بهش گفتم درمان شد
گفت من سرکه سیب اندازه یه کاپ اسپرسو تو شامپو ریختم و خوب هم زدم ، موهامو باهاش شستم شوره هام رفت ، حنا هم می ذارم روتین انجام میدم بوی حنا هم از سرم رفت ، چربی اضافه سرم رو هم از بین برد
نوشته کاربر Natalie سایت مادران
علت های دیگه هم داره
درمان شوره سر به دلیل استرس و اضطراب
https://madaran.net/threads/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D9%88-%D8%A7%D8%B6%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%A8.385291/
madaran.net
درمان شوره به دلیل کمبود ویتامین ها
کمبود چندین ویتامین و ماده معدنی میتواند منجر به شوره سر شود. از جمله مهمترین آنها میتوان به ویتامینهای B کمپلکس (B3، B6، B7 و B12) و ویتامین D اشاره کرد. همچنین، کمبود زینک (روی) نیز میتواند از عوامل ایجاد شوره سر باشه . ویتامینهای گروه B: این ویتامینها برای سلامت پوست و مو ضروری هستند...
madaran.net
درمان شوره به دلیل چربی بیش از حد پوست سر
چربی بیش از حد پوست سر میتواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله عوامل ژنتیکی، تغییرات هورمونی، استفاده از محصولات نامناسب مو و حتی استرس. برای درمان چربی پوست سر، میتوان از شامپوهای مخصوص موهای چرب، شستشوی منظم با آب ولرم و استفاده از محصولات مراقبت از موی مناسب استفاده کرد. در صورت تداوم...
madaran.net
درمان صد در صد شوره چرب و درماتیت سبوره و ریزش مو
درماتیت سبورهای یا (به انگلیسی: Seborrhoeic dermatitis ) نوعی التهاب پوست است که اغلب مزمن و عودکننده است و بیشتر در پوست سر و صورت دیده میشود. درماتیت سبورئیک معمولاً با شوره سر همراه است. درماتیت سبورئیک در دو دورهٔ شیرخوارگی و بزرگسالی بروز میکند. بیماری به صورت قرمزی منتشر و پوستهریزی...
madaran.net
درمان اگزما
(۳ راه حل) طبق مطالعه ای که کردم یکی از علت هاش مشکل طبع و کبد هست که با اصلاح طبع و پاکسازی کبد درمان میشه و بعضیا به این روش درمان شدن راجبش گوگل سرچ کنید تجربیات کاربران سلام من چند سال بود که اگزما داشتم دیگه خسته شده بودم خیلی هم دکتر رفتم ولی ی مدت خوب بود تا اینکه با استفاده از ی...
madaran.net
درمان پسوریازیس
(5 راه حل ) استارتر پرسیده • کاربران راه حل دادن • 1. درمان پسوریازیس • کاربر تاتی8 من از داروهای کاملا گیاهی استفاده کردم، یه پودری هست به اسم افتیمون که هم ساده ش هست هم پرتقالی که بنظر من پرتقالی مزه بهتری داره، صبح ناشتا 3ق غ با آب قاطی میکردم میخوردم، و یه قطره ای بودبه نام...
madaran.net
آخرین ویرایش: