موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
* این مشکلات ممکنه باعث بشه *
استرس باید کنترل بشه
تغذیه رو باید رعایت کنی ضرر کمتر برسه ، آزمایش چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی؛ بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی
اگه طبعتون سرد هست درمان کنید گوگل سرچ کنید نشانه ها و روش درمان رو ؛ از عطاری دوسین بخرید ناشتا ۴۰ روز مصرف بشه هم خوبه و سردی کمتر مصرف بشه
گاهی آپنه خواب یکی ازدلایلش هست که علت هاش اینا هست
درصورت چاقی باید وزن کم بشه ، ترک سیگار ، فشار خون بالا درمان بشه 👇🏻
madaran.net
استرس باید کنترل بشه 👇🏻
مشکلات قلبی درمان بشه
آزمایش عفونت ادراری داده دکترتون اگه عفونت داشتید دارو تجویز می کنه
یا علائم عفونت گوگل سرچ کنید درصورت عفونت دمنوش یا آنتی بیوتیک مصرف بشه ؛میشه دمنوشی که برای عفونت خوبه مثلا مدتی پونه مصرف کرد و.. یا قرص عفونت مثلا سفیکسیم ، مترونیدازول یک بسته مصرف بشه ، * برای خردسالان شربت آنتی بیوتیک بدید*
madaran.net
مایعات بیش از حد مصرف نشه
* یبوست ، دیابت ،صرع ، تشنج ، ام اس و پارکینسون تاثیرداره
madaran.net
madaran.net
madaran.net
❤️
madaran.net
madaran.net
❤️
madaran.net
madaran.net
madaran.net
سنگ مثانه و انسداد مجاری ادرار و افتادگی لگن که با سونو مشخص میشه درمان بشه
madaran.net
madaran.net
برای درمان سنگ مثانه و انسداد مجاری ادرار ، از عطاری دوسین بخرید مصرف کنید
درصورت افتادگی لگن ، درمان افتادگی لگن با ورزش کگل هست ، گوگل سرچ کنید راجب نحوه ورزش و نیاز بود برید دکتر
فعالیت بدنی کم نباشه
بزرگ شدن پروستات که در سونوگرافی مشخص میشه(این مشکل برای آقایان هست) ، از عطاری دوسین بخرید مصرف کنید
ممکنه از عوارض دارو باشه با دکتر مشورت بشه اگه نیازه دارو قطع یا داروی دیگه تجویز بشه
در آخر آزمایش سرطان مثانه و پروستات اگه بود درمان بشه
راجب باقی روش های درمان گوگل سرچ کنید
استرس باید کنترل بشه
تغذیه رو باید رعایت کنی ضرر کمتر برسه ، آزمایش چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی؛ بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی
اگه طبعتون سرد هست درمان کنید گوگل سرچ کنید نشانه ها و روش درمان رو ؛ از عطاری دوسین بخرید ناشتا ۴۰ روز مصرف بشه هم خوبه و سردی کمتر مصرف بشه
گاهی آپنه خواب یکی ازدلایلش هست که علت هاش اینا هست
درصورت چاقی باید وزن کم بشه ، ترک سیگار ، فشار خون بالا درمان بشه 👇🏻
درمان فشار خون بالا
علائم فشار خون بالا رو سرچ کرده تا بدونید چه علائمی داره فشارتون رو بگیرید اگه بالا بود یه چیز ترش یا شور مصرف کنید درمانش جویدن سیاه دانه ناشتا ، دمنوش نعناع و عسل ، چای ترش و .. (باقی روش های درمان رو سرچ کرده )
madaran.net
استرس باید کنترل بشه 👇🏻
کنترل کردن استرس و اضطراب
من وقتی فکرمی کنم کنترل کردن استرس روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیر خوب داره و اینکه باید به خودم ارزش بدم تلاش می کنم استرسم رو کنترل کنم مزمن نشه یعنی طولانی نشه وگرنه که نمیشه اصلا استرس نداشت آدم گاهی فکر بقیه روهم می کنه و حتی اگه همه چیز هم داشته باشی بازم مشکل هست چون داشته هاتو...
madaran.net
کنترل کردن استرس و اضطراب
من وقتی فکرمی کنم کنترل کردن استرس روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیر خوب داره و اینکه باید به خودم ارزش بدم تلاش می کنم استرسم رو کنترل کنم مزمن نشه یعنی طولانی نشه وگرنه که نمیشه اصلا استرس نداشت آدم گاهی فکر بقیه روهم می کنه و حتی اگه همه چیز هم داشته باشی بازم مشکل هست چون داشته هاتو...
madaran.net
مشکلات قلبی درمان بشه
آزمایش عفونت ادراری داده دکترتون اگه عفونت داشتید دارو تجویز می کنه
یا علائم عفونت گوگل سرچ کنید درصورت عفونت دمنوش یا آنتی بیوتیک مصرف بشه ؛میشه دمنوشی که برای عفونت خوبه مثلا مدتی پونه مصرف کرد و.. یا قرص عفونت مثلا سفیکسیم ، مترونیدازول یک بسته مصرف بشه ، * برای خردسالان شربت آنتی بیوتیک بدید*
علائم و درمان عفونت ادراری
عفونت مجاری ادراری (UTI) یک عفونت شایع است که میتواند قسمتهای مختلف دستگاه ادراری از جمله مثانه، مجرای ادرار و کلیهها را تحت تاثیر قرار دهد. علائم UTI شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به ادرار کردن، ادرار ابری یا کدر، و در موارد شدیدتر، وجود خون در ادرار و درد در ناحیه شکم یا پهلو...
madaran.net
مایعات بیش از حد مصرف نشه
* یبوست ، دیابت ،صرع ، تشنج ، ام اس و پارکینسون تاثیرداره
درمان یبوست ، دل درد و نفخ
(نشانه های یبوست رو سرچ کنید) پیشگیری و درمان یبوست با کنترل کردن استرس ، تحرک داشتن (ورزش) و مصرف مایعات به اندازه روزانه ۸ لیوان ؛ خوب جویدن غذا ؛ تغذیه سالم و به اندازه البته همه چی ضرر هم داره باید کاری کنی ضرر کمتر برسه و چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی بهتره...
madaran.net
درمان دیابت
درمان دیابت بارداری راه حل اول 👇🏻 دکتر بهمگفت بامیه رو نصف کن شب توی آب خیس کن صبح اون آبی که ازش میمونه رو ناشتا بخور من حدود یک هفته س این کارو میکنم قند بعد ناهار و شامم رو هم کنترل میکنه.خیلی عالی قند رو کنترل میکنه سرچ کنید معجزه بارداری دیابت نی نی سایت نوشته کاربر ۱۲۳araaaaam...
madaran.net
درمان شب ادراری ناشی از دیابت
شب ادراری ناشی از دیابت معمولاً به دلیل آسیب عصبی ناشی از دیابت (نوروپاتی دیابتی) ایجاد میشود. درمان این مشکل شامل کنترل قند خون از طریق رژیم غذایی، ورزش و داروها، و همچنین درمانهای خاص برای مشکلات مثانه است. دلایل شب ادراری در افراد دیابتی: آسیب عصبی (نوروپاتی دیابتی): دیابت میتواند به...
madaran.net
❤️
درمان صرع و تشنج
استرس باید کنترل بشه تغذیه سالم و به اندازه همه چی ضرر هم داره فقط باید رعایت کنی ضرر کمتر برسه ، آزمایش چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی؛ بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی سردی کمتر مصرف بشه همراه با گرمی مثلا فلفل سیاه و .. کنترل کردن فشار خون...
madaran.net
درمان شب ادراری به دلیل صرع و تشنج
شب ادراری در اثر صرع و تشنج، معمولاً به عنوان یک عارضه جانبی از تشنج در نظر گرفته میشود و درمان آن شامل مدیریت و کنترل صرع و تشنج است. به طور کلی، درمان شب ادراری ناشی از صرع شامل موارد زیر است: 1. درمان صرع و تشنج: دارودرمانی: تجویز داروهای ضدصرع (AEDs) توسط متخصص مغز و اعصاب برای کاهش...
madaran.net
❤️
درمان ام اس
استرس باید کنترل بشه خواب کافی داشته باشید ورزش سبک انجام بدید ، ورزش میتواند نقش مهمی در مدیریت و کنترل بیماری ام اس ایفا کند. انجام فعالیتهای بدنی منظم باعث کاهش خستگی، افزایش قدرت عضلانی و بهبود تعادل میشود. ورزشهایی مانند پیادهروی، شنا و یوگا میتوانند به انعطافپذیری و تحرک بدن...
madaran.net
درمان پارکینسون
استرس باید کنترل بشه تغذیه سالم و به اندازه همه چی ضرر هم داره فقط باید رعایت کنی ضرر کمتر برسه ، آزمایش چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی؛ بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی درطب مدرن دارو هست که کنترل بشه کندر هم خوبه طبق گفته محققان (دکتر طب...
madaran.net
درمان شب ادراری به دلیل پارکینسون
شب ادراری در بیماران مبتلا به پارکینسون یک عارضه شایع است که می تواند ناشی از اختلال در عملکرد مثانه و یا مشکلات مربوط به خواب باشد. درمان این عارضه شامل تغییر در سبک زندگی، دارو درمانی و در برخی موارد، فیزیوتراپی است. علل شب ادراری در پارکینسون: اختلال در عملکرد مثانه: بیماری پارکینسون می...
madaran.net
سنگ مثانه و انسداد مجاری ادرار و افتادگی لگن که با سونو مشخص میشه درمان بشه
درمان سنگ مثانه
سنگ مثانه زمانی ایجاد میشود که مواد معدنی و نمکها در مثانه متبلور شده و به شکل سنگ در میآیند. علائم رایج آن شامل درد زیر شکم، تکرر ادرار، درد هنگام ادرار کردن، خون در ادرار و مشکل در دفع ادرار است. درمانها شامل روشهای کمتهاجمی مانند سیستولیتولاپاکسی (خرد کردن سنگ با لیزر) یا در موارد...
madaran.net
درمان انسداد مثانه
انسداد مثانه وضعیتی است که در آن مجرای ادرار به طور کامل یا جزئی مسدود شده و باعث اختلال در جریان ادرار میشود. این انسداد میتواند علائم مختلفی ایجاد کند و درمان آن به علت و شدت انسداد بستگی دارد. علائم انسداد مثانه: مشکل در شروع ادرار: ممکن است فرد برای شروع ادرار کردن با مشکل مواجه شود یا...
madaran.net
برای درمان سنگ مثانه و انسداد مجاری ادرار ، از عطاری دوسین بخرید مصرف کنید
درصورت افتادگی لگن ، درمان افتادگی لگن با ورزش کگل هست ، گوگل سرچ کنید راجب نحوه ورزش و نیاز بود برید دکتر
فعالیت بدنی کم نباشه
بزرگ شدن پروستات که در سونوگرافی مشخص میشه(این مشکل برای آقایان هست) ، از عطاری دوسین بخرید مصرف کنید
ممکنه از عوارض دارو باشه با دکتر مشورت بشه اگه نیازه دارو قطع یا داروی دیگه تجویز بشه
در آخر آزمایش سرطان مثانه و پروستات اگه بود درمان بشه
راجب باقی روش های درمان گوگل سرچ کنید
آخرین ویرایش: