موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
خودم ابروهامو اصلاح کردم خیلی موثره نحوه درست اصلاح کردن
madaran.net
❤
ابروهامو چندبار فیبروز کردم تا به فرم دلخواه رسید دیگه انجام نمیدم چون سالهاست همونه ، خط چشم دائم بالا و پایین تاتو کردم سالها پیش دیگه هم انجام نمیدم همونه، هیچ ضرری هم نداشت ریزش نداشت مژه و ابروهام همونه خداروشکر
madaran.net
❤❤
سال ها پیش به ابروهام وازلین زدم یه مدت طولانی هر شب فکرکنم ۶ ماهی زدم تاثیر داشت برای پرپشتی درمان ریزش مشکی شدن نرم شدن و حالت دهی خوبه ولی چون خیلی چربه فیبروز ابرو رو کمرنگ می کنه قبلا داشتم کمرنگ شد البته برام مهم نبود بعدا جای دیگه فیبروز کردم قشنگ شد دیگه وازلین نمی زنم که پاک نشه
❤❤❤
داروی هورمونی هم خوردم برای درمان مشکلات هورمونی به نظرم اونم تاثیر خوبی داره
madaran.net
الان هرشب روغن کرچک می زنم به مژه ها و ابروهام باید مدام تقویت بشه
حالا یه وقت هایی هم وقت و حوصله نداشتم چندروز نمی زنم
روغن رو با دستم میزنم
روغن کرچک به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب ضروری مانند اسید ریسینولئیک، ویتامینها و مواد معدنی، میتواند در تقویت، پرپشتی و افزایش رشد مژهها و ابروها موثر باشد. این روغن با مرطوب کردن و محافظت از موها، از شکستن و ریزش آنها جلوگیری کرده و به ضخیمتر شدن و تیره شدن آنها کمک میکند.
خوب اصلاح کردن ابروها
زیر ابروهام پر بود جوری بود که باید اصلاح می کردم خودم اصلاح می کنم بهترین جا جلو پنجره هست چون نورش خوبه پیوندشو برمیدارم ؛ کمی پهن و دنباله دار ، هشت ابروهام و زیر هشتش هم کمی هلالی یکم به هم ریخته برمی دارم اینجوری پرتر و قشنگتره طبیعیه ، خط کشی شده بر نمیدارم تارهای ابرومو کوتاه نمی کنم...
madaran.net
❤
ابروهامو چندبار فیبروز کردم تا به فرم دلخواه رسید دیگه انجام نمیدم چون سالهاست همونه ، خط چشم دائم بالا و پایین تاتو کردم سالها پیش دیگه هم انجام نمیدم همونه، هیچ ضرری هم نداشت ریزش نداشت مژه و ابروهام همونه خداروشکر
آرایش دائم طبیعیم
فیبروز ابرو رنگ قهوه ای سوخته ( رنگ دودی هم خوبه برای کسایی که مشکی هستن ) ، کمی پهن و دنباله دار هشت ابروهام و زیر هشتش کمی هلالی و شیدینگ لب رنگ گلبهی روی لب خودم انجام داد اضافه نزد طبیعی بشه فقط حالتشو تغییرداد بهترشد ، ترمیم هم رفتم تاتو خط چشم نازک زدم خط چشم بالا با دنباله کوتاه و خط...
madaran.net
❤❤
سال ها پیش به ابروهام وازلین زدم یه مدت طولانی هر شب فکرکنم ۶ ماهی زدم تاثیر داشت برای پرپشتی درمان ریزش مشکی شدن نرم شدن و حالت دهی خوبه ولی چون خیلی چربه فیبروز ابرو رو کمرنگ می کنه قبلا داشتم کمرنگ شد البته برام مهم نبود بعدا جای دیگه فیبروز کردم قشنگ شد دیگه وازلین نمی زنم که پاک نشه
❤❤❤
داروی هورمونی هم خوردم برای درمان مشکلات هورمونی به نظرم اونم تاثیر خوبی داره
پرپشتی و درمان ریزش موهام
من موهام تارهاش نازک بود و ریزش زیاد داشت آزمایش دادم هورمون مردانه ام بالا بود به تجویز دکتر ۶ ماه استروژن و دوفاستون مصرف کردم بهترشد ۴ سال بعد خودم دوباره ۶ ماه استروژن و دوفامِد مصرف کردم دیگه تارهاش کاملا ضخیم شد ( استروژن رو ۲۵ روز مصرف می کردم بعد ۵ روز دوباره قرص بعدی ، دوفامِد هم از...
madaran.net
الان هرشب روغن کرچک می زنم به مژه ها و ابروهام باید مدام تقویت بشه
حالا یه وقت هایی هم وقت و حوصله نداشتم چندروز نمی زنم
روغن رو با دستم میزنم
روغن کرچک به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب ضروری مانند اسید ریسینولئیک، ویتامینها و مواد معدنی، میتواند در تقویت، پرپشتی و افزایش رشد مژهها و ابروها موثر باشد. این روغن با مرطوب کردن و محافظت از موها، از شکستن و ریزش آنها جلوگیری کرده و به ضخیمتر شدن و تیره شدن آنها کمک میکند.