درمان دیسک کمر

وضعیت
این موضوع قفل شده است

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
گوگل سرچ کنید

درمان دیسک کمر و کمر درد بدون نیاز به جراحی

کانال کودک تفریح بانوان

تو این کلیپ نحوه فهمیدن دیسک کمر بدون ام آر آی با یه حرکت و درمانش با ورزش رو گفته

من برای چندنفر ورزش های دیسک به صورت خوابیده انجام دادم و بعد با روغن های گیاهی برای کاهش درد ماساژ دادم بهتر شدن

برای دیسک کمر ورزش های دیسک تنها یا با کمک کسی میشه انجام داد ورزش دیسک از همه چی بهتره

برای کاهش درد با آب گرم و روغن های گیاهی برای کاهش درد و کمپرس گرم موثره

حجامت ، فصد خون یا اهدای خون هم خوبه برای مشکلات درد و...

کمک کردن کسی برای بلند کردن وسیله ها

معجون با پودر سنجد یا سویق کامل یا هردو رو با کمی آب ولرم ؛ عسل یا شیره خرما یا شیره انگور ترکیب کنی بعد با شیر ترکیب کنی خنک شد میل کنی یا کنارش خرما بذاری، پای مرغ ، قلم ، پاچه هم خوبه

کنترل کردن استرس هم مهمه تلاش کنه

این روش رو بهتون توصیه نمی کنم چون ممکنه عوارض داشته باشه همون ورزش بهتره

یکی به دوستش گفته من کلا استراحت مطلق بودم رفتم پیش دکتر مجیدی خوب شدم یکسال گذشته دوستش هم رفته پیش دکتر اون و دیسکش رو جا انداخت اینم ممکنه عوارض داشته باشه و موارد منع مصرف داره که براش منعی نداشت و هیچ عوارضی هم نداشت یک هفته اصلا سنگین برنداشت بعدها هم کم کم برداشت و کمکش کردن ، دکترش گفت سنگین میشه برمی داری فقط زانوتو خم کن آروم بردار

ماساژ با روغن های گیاهی با وردنه گفته بود ، ورزش ایستاده هم گفته بود که مدتی انجام داد فقط

آدرس مطب دکتر مجیدی : تهران رباط کریم خیابان شهدا پلاک ۱۵۳ روبه روی پارک تلفن : ۰۲۱۵۶۱۴۱۴۲۲

ولی مدرک نداشت می تونید تحقیق کنید پیش دکتر کایروپراکتیک برید ولی بازم توصیه نمی کنم چون شنیدم عوارض خطرناک داره پیش هرکسی نباید انجام داد

آپلود فایل یا ویدیو

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا