موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
درمان دیابت بارداری
راه حل اول 👇🏻
دکتر بهمگفت بامیه رو نصف کن شب توی آب خیس کن صبح اون آبی که ازش میمونه رو ناشتا بخور من حدود یک هفته س این کارو میکنم قند بعد ناهار و شامم رو هم کنترل میکنه.خیلی عالی قند رو کنترل میکنه
سرچ کنید معجزه بارداری دیابت نی نی سایت
نوشته کاربر ۱۲۳araaaaam
راه حل دوم 👇🏻
ته بادمجون رو بجوشونین ابش رو بخورین
اگر جواب نداد هر چی میخواین بگین
اگه هم جواب داد یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرسین ممنونم
در حد ۵ تا یا کمتر یا بیشتر یه بار بدین بعد از یه ساعت دیابتش رو چک کنین میبینین پایین اومده میفهمین چقدر در روز بدین برا ادمای مختلف متفاوته
اندازش باید درست کنین دستتون بیاد ولی در حد ۵ تا ۶ تا تو یه قابلمه کوچولو یا متوسط یه بار دیابت رو چک کنین بعد بهش این دارو رو بدین بعد از چند ساعت دوباره چک کنین میفهمین که چقدر اثر داره دیگه بستگی به اون در طول روز بهش بدین
سرچ کنید اونایی که دیابت دارن بیاین معجزه دیابت رو بهتون بگم برا ثواب نی نی سایت
نوشته کاربر پیاز_جعفری
راه حل سوم 👇🏻
سلام
یکی از نزدیکانم دیابت دارن که دکتر دستور تزریق انسولین داده بود
از فایلهای حکیم خیر اندیش درمان دیابت رو دانلود کردم و بیمارمون طبق دستور عمل کرد و الان قندشون خیلی بهتر شده و روز به روز بهتر میشن
خواستم هرکس نیاز داره استفاده کنه
دستور اینه
یک به رو داخل سرکه انگور بجوشانید تا نرم بشه بعد له کنید و بیمار دیابتی روزی یک قاشق چای خوری استفاده کنه فقط شب نباید استفاده بشه هم قند پایین میاد و هم به مرور دیابت درمان میشه
هرکس میخواد استفاده کنه بهتره فایل درمان دیابت رو از آقای خیر اندیش دانلود کنه و دستور دقیقش رو اجرا کنه برای بیمار ما که خوب جواب داد و حالشون خیلی بهتره (خداروشکر)
آقای خیر اندیش هم توی اینستاگرام و هم توی آپارات فایلهاشون هست
موفق باشید
سرچ کنید درمان دیابت (درمان قطعی ) نی نی سایت
نوشته کاربر باران ۸۸۸۸
اگه این مشکلات رو داشتید بخونید 👇🏻
madaran.net
madaran.net
راه حل اول 👇🏻
دکتر بهمگفت بامیه رو نصف کن شب توی آب خیس کن صبح اون آبی که ازش میمونه رو ناشتا بخور من حدود یک هفته س این کارو میکنم قند بعد ناهار و شامم رو هم کنترل میکنه.خیلی عالی قند رو کنترل میکنه
سرچ کنید معجزه بارداری دیابت نی نی سایت
نوشته کاربر ۱۲۳araaaaam
راه حل دوم 👇🏻
ته بادمجون رو بجوشونین ابش رو بخورین
اگر جواب نداد هر چی میخواین بگین
اگه هم جواب داد یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرسین ممنونم
در حد ۵ تا یا کمتر یا بیشتر یه بار بدین بعد از یه ساعت دیابتش رو چک کنین میبینین پایین اومده میفهمین چقدر در روز بدین برا ادمای مختلف متفاوته
اندازش باید درست کنین دستتون بیاد ولی در حد ۵ تا ۶ تا تو یه قابلمه کوچولو یا متوسط یه بار دیابت رو چک کنین بعد بهش این دارو رو بدین بعد از چند ساعت دوباره چک کنین میفهمین که چقدر اثر داره دیگه بستگی به اون در طول روز بهش بدین
سرچ کنید اونایی که دیابت دارن بیاین معجزه دیابت رو بهتون بگم برا ثواب نی نی سایت
نوشته کاربر پیاز_جعفری
راه حل سوم 👇🏻
سلام
یکی از نزدیکانم دیابت دارن که دکتر دستور تزریق انسولین داده بود
از فایلهای حکیم خیر اندیش درمان دیابت رو دانلود کردم و بیمارمون طبق دستور عمل کرد و الان قندشون خیلی بهتر شده و روز به روز بهتر میشن
خواستم هرکس نیاز داره استفاده کنه
دستور اینه
یک به رو داخل سرکه انگور بجوشانید تا نرم بشه بعد له کنید و بیمار دیابتی روزی یک قاشق چای خوری استفاده کنه فقط شب نباید استفاده بشه هم قند پایین میاد و هم به مرور دیابت درمان میشه
هرکس میخواد استفاده کنه بهتره فایل درمان دیابت رو از آقای خیر اندیش دانلود کنه و دستور دقیقش رو اجرا کنه برای بیمار ما که خوب جواب داد و حالشون خیلی بهتره (خداروشکر)
آقای خیر اندیش هم توی اینستاگرام و هم توی آپارات فایلهاشون هست
موفق باشید
سرچ کنید درمان دیابت (درمان قطعی ) نی نی سایت
نوشته کاربر باران ۸۸۸۸
اگه این مشکلات رو داشتید بخونید 👇🏻
درمان شب ادراری ناشی از دیابت
شب ادراری ناشی از دیابت معمولاً به دلیل آسیب عصبی ناشی از دیابت (نوروپاتی دیابتی) ایجاد میشود. درمان این مشکل شامل کنترل قند خون از طریق رژیم غذایی، ورزش و داروها، و همچنین درمانهای خاص برای مشکلات مثانه است. دلایل شب ادراری در افراد دیابتی: آسیب عصبی (نوروپاتی دیابتی): دیابت میتواند به...
madaran.net
درمان بی اختیاری ادرار ناشی از دیابت
درمان بی اختیاری ادرار ناشی از دیابت، که اغلب به عنوان نوروپاتی دیابتی مثانه شناخته میشود، شامل مدیریت دیابت و درمان علائم بی اختیاری است. کنترل دقیق قند خون از طریق رژیم غذایی، ورزش و داروهای تجویزی اولین و مهمترین قدم است. علاوه بر این، ممکن است از روشهای درمانی دیگری مانند آموزش مثانه،...
madaran.net
آخرین ویرایش: