موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
تغییر حرکات صورتم
فرم لب : لب رو تو یا بیرون نمی دم کاملا عادی موقع صحبت کردن ، غذا خوردن ، خنده و گریه صورتمون رو حرکت میدیم اگه درست باشه تاثیر خوبی روی چهره داره وگرنه باعث چروک و بدفرم شدن اعضای صورت و چهره میشه من اینارو رعایت می کنم فرم ابرو : ابروهام رو خیلی بالا و پایین نمیدم کاملا عادی مثل همیشه کمی...
madaran.net
ورزش،یوگا یا ماساژ زیبایی صورت
اگه مشکل ارثی باشه هم درمان داره هر روز چنددقیقه ورزش انجام دادم کم کم تاثیرشو دیدم گاهی شرایطش نبود چندروز ورزش نمی کردم بعدها هم گاهی ورزش می کردم ( چندبار که انجام دادم عادت کردم) گاهی ممکنه به دلایلی تغییر کنه اون شرایط رفع بشه درست میشه برای لیفت ابرو و درمان پف پلک دستمو می گرفتم...
madaran.net
آرایش دائم طبیعیم
فیبروز ابرو رنگ قهوه ای سوخته ( رنگ دودی هم خوبه برای کسایی که مشکی هستن ) ، کمی پهن و دنباله دار هشت ابروهام و زیر هشتش کمی هلالی و شیدینگ لب رنگ گلبهی روی لب خودم انجام داد اضافه نزد طبیعی بشه فقط حالتشو تغییرداد بهترشد ، ترمیم هم رفتم تاتو خط چشم نازک زدم خط چشم بالا با دنباله کوتاه و خط...
madaran.net
رفع گودی ، سیاهی و چروک دور چشم هام
https://madaran.net/threads/%D8%AA%D%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%85.380838/...
madaran.net
آخرین ویرایش: