ملیحه
Guest
ترشی لیمو از اون دست ترشیهاست که به شدت طرفدار داره . این ترشی رو نسبت به ذایقهتون میتونید درصد تندیش رو کم یا زیاد کنید .
میتونید لیموها رو ورقه ورقه اسلایس کنید و یا درسته و مطابق توضیحی که در پایین آمده تدارک ببینید . ورقهای درست کردنش هم بینهایت عالی میشه .
یه نکته اینکه ؛ چاقویی که دارید لیموهارو اسلایس میکنید باید تیز باشه تا به پوست لیمو آسیب نزنه و تلخ نشه .
میتونید از کاتر هم استفاده کنید . ولی خیلی خیلی باید مراقب دستتون باشید . ?
موادی که مورد نیازِ :
۱. لیموها رو بشویید و آنها را خشک کنید ، و ۴ قاچ کنید . ولی انتهای لیموها بسته بماند. ینی تا انتها قاچ نکنید که جدا شن از هم !
۲. سپس هر کدوم رو کمی باز کنید و داخلش فلفل قرمز و نمک بپاشید و وسواس به خرج ندید اگر فلفل و نمکش از لیموها بیرون زد سپس در یک ظرف شیشهای روی هم قرار دهید.
۳. زمانی که شیشه پر شد ، آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.
۴. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.
۵. مقدار تندی این ترشی به ذائقه شما بستگی دارد و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.
۶. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو میشود.
۷. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.
نکته و فوت و فن :
- از لیموهایی استفاده کنید که پوست نازکی دارند.
- میتوانید آبلیمو نریزید و فقط روی لیموها رو لایه لایه نمک و فلفل بپاشید؛ زیرا این مخلوط جلوی آفتاب آب میاندازد.
- حتما حتما لیموها را خشک کنید زیرا خیس بودن لیموها موجب کپک زدن میشود. ???
نوش جونتون ?
میتونید لیموها رو ورقه ورقه اسلایس کنید و یا درسته و مطابق توضیحی که در پایین آمده تدارک ببینید . ورقهای درست کردنش هم بینهایت عالی میشه .
یه نکته اینکه ؛ چاقویی که دارید لیموهارو اسلایس میکنید باید تیز باشه تا به پوست لیمو آسیب نزنه و تلخ نشه .
میتونید از کاتر هم استفاده کنید . ولی خیلی خیلی باید مراقب دستتون باشید . ?
موادی که مورد نیازِ :
- لیموترش ریز : ۲ کیلو
- آبلیموی تازه: ۱ شیشه
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
۱. لیموها رو بشویید و آنها را خشک کنید ، و ۴ قاچ کنید . ولی انتهای لیموها بسته بماند. ینی تا انتها قاچ نکنید که جدا شن از هم !
۲. سپس هر کدوم رو کمی باز کنید و داخلش فلفل قرمز و نمک بپاشید و وسواس به خرج ندید اگر فلفل و نمکش از لیموها بیرون زد سپس در یک ظرف شیشهای روی هم قرار دهید.
۳. زمانی که شیشه پر شد ، آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.
۴. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.
۵. مقدار تندی این ترشی به ذائقه شما بستگی دارد و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.
۶. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو میشود.
۷. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.
نکته و فوت و فن :
- از لیموهایی استفاده کنید که پوست نازکی دارند.
- میتوانید آبلیمو نریزید و فقط روی لیموها رو لایه لایه نمک و فلفل بپاشید؛ زیرا این مخلوط جلوی آفتاب آب میاندازد.
- حتما حتما لیموها را خشک کنید زیرا خیس بودن لیموها موجب کپک زدن میشود. ???
نوش جونتون ?