مجله خبری
Guest
- نوع A: روغن زیتون با میزان اسیدهای چرب کمتر از ۱٫۴ درصد (کیفیت عالی و فاقد موارد نامطلوب).
نوع B: روغن زیتون با میزان اسیدهای چرب کمتر از ۲٫۵ درصد (کیفیت خوب و فاقد موارد نامطلوب). - نوع C: روغن زیتون با میزان اسیدهای چرب کمتر از ۳٫۰ درصد (کیفیت نسبتاً خوب و تقریباً فاقد موارد نامطلوب).
- نوع D: روغن زیتون با میزان اسیدهای چرب بیشتر از ۳٫۰ درصد (برای مصارف خوراکی مناسب نمیباشد).
روغن زیتون برای پختوپز و سرخ کردن بهترین روغن است
برای تشخیص روغن زیتون اصل راههایی وجود دارد که شما بتوانید در محل خرید روغن را تست کنید و از اصل بودن آن اطمینان حاصل کنید. چند مورد از این راهها عبارتند از:
- از طریق بو: روغن زیتون اصل باید بوی میوه تازه بدهد
- از طریق طعم: روغن زیتون اصل باید در دهان ایجاد چربی نکند؛ و تلخی آن بعد از مدت کوتاهی از بین برود
- از طریق رنگ: روغن زیتون اصل رنگ زرد یا سبز مایل به زرد دارد
- از طریق خواندن اطلاعات مندرج روی بسته بندی : روغن تفاله زیتون یا پومیس که دارای مضرات زیاد و فاکتورهای سرطانزا است و در ایران ممنوعیت مصرف خوراکی دارد که یکی از راه های تشخیص آن، خواندن اطلاعات روی بستهبندی روغن زیتون است که Pomace oil بر روی آن قید میشود.