شما واقعا غسل حیض (غسل بعد پریود) انجام میدید؟
بنفشه یاسی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Nov 19, 2024 جنسیت خانم Nov 30, 2024 #1 شما واقعا غسل حیض (غسل بعد پریود) انجام میدید؟
calm moon ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 5, 2023 جنسیت خانم Nov 30, 2024 #2 بله چطور آخرین ویرایش: Nov 30, 2024
مرجع مزخرفات۲ ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 16, 2024 جنسیت خانم Nov 30, 2024 #4 نه من همین الان پریودم نوار بهداشتی هم نپوشیدم
استارتر استارتر بنفشه یاسی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Nov 19, 2024 جنسیت خانم Nov 30, 2024 #5 calm moon گفت: بله چطور کلیک کنید تا باز شود... لیوای گفت: مگخ چیه کلیک کنید تا باز شود... حتما باید اصولی با نیت باشه؟ یعنی تمیز باشی هم نماز باطله؟
calm moon گفت: بله چطور کلیک کنید تا باز شود... لیوای گفت: مگخ چیه کلیک کنید تا باز شود... حتما باید اصولی با نیت باشه؟ یعنی تمیز باشی هم نماز باطله؟
لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 30, 2024 #6 بنفشه یاسی گفت: حتما باید اصولی با نیت باشه؟ یعنی تمیز باشی هم نماز باطله؟ کلیک کنید تا باز شود... آره نیت کن حتما
بنفشه یاسی گفت: حتما باید اصولی با نیت باشه؟ یعنی تمیز باشی هم نماز باطله؟ کلیک کنید تا باز شود... آره نیت کن حتما
calm moon ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 5, 2023 جنسیت خانم Nov 30, 2024 #7 بنفشه یاسی گفت: حتما باید اصولی با نیت باشه؟ یعنی تمیز باشی هم نماز باطله؟ کلیک کنید تا باز شود... بله همینطوره بعد حموم غسل میکنم واقعاً وقتی نمیگیره در مورد لکه بینی و اینا اطلاعاتی ندارم حکمش چطوریه
بنفشه یاسی گفت: حتما باید اصولی با نیت باشه؟ یعنی تمیز باشی هم نماز باطله؟ کلیک کنید تا باز شود... بله همینطوره بعد حموم غسل میکنم واقعاً وقتی نمیگیره در مورد لکه بینی و اینا اطلاعاتی ندارم حکمش چطوریه