دخترای با تجربههه بیاین لطفا🥹😭

phatii__zhh1

کاربر جدید
بچههه هااا میشه بگین کارِمن درسته یا ن ؟

من ی فامیل دارم ک دو سه سال ازم کوچیک تره ولییی خی با بیشتر فامیلام رفیقم‌‌..
با ی پسره اوکی شده ک هم شهریمه و خببب پسرهه قبلن خیلی راجب من بهش میگفت و...
حالا منظورش و نفهمیدم ولیی هوله کلا انگار
بعد منم اصلا محلشون نمیدم ..
ولییی دوستم مجبورم کرد ک بهش پیام بدم از بلاکی در بیاره دوستمو و من این کارو کردم😐 از اون موقه ی حس بدی دارم و در کمال تعجب ی دعوای بزرگ خنثی شد بازم اونجوری جواب ندادم
ولییی الان توی اکانت دوستمه و ما اینو میدونیم و ما واس هم پست میفرستیم و میخندیم و چرت و پرت میگیم ... نمیدونم چراا ولی ی حس بدی دارم ک داره چتامو میخونه😐😐😐
و مثلا چن روز پیش کات کردن منم بهشون گفته بودم تو همه چی و میگی بخاطر همین دلت میشکنه و اینا.. و رفته بود بهش گفته بود ک روژان چی چرت میگه و...
اصلااااا نمیدونمم چرا ی حس بدی دارم کلااااا
اول اینکه حس میکنم الان فک میکنهه مقصر همه جی منم یا اگه ب راهی کشیده بشع بعدش تقصیر من نیفتهههه
و دوم اینکهه ی حس اینک دارمم ک مثلا من ک جوابشونو نمیدادم حالا مثلا چتامونو میخونه و...
و همینطور نمیدونم چرا دارم باهاشون دوستی میکنم😐

سبزه_هفت_سین

⭐کاربر برتر⭐
هرکی باشه ی حسی بدی داره وقتی ی نفر سومی داره چتا رو میخونه
بچههه هااا میشه بگین کارِمن درسته یا ن ؟

من ی فامیل دارم ک دو سه سال ازم کوچیک تره ولییی خی با بیشتر فامیلام رفیقم‌‌..
با ی پسره اوکی شده ک هم شهریمه و خببب پسرهه قبلن خیلی راجب من بهش میگفت و...
حالا منظورش و نفهمیدم ولیی هوله کلا انگار
بعد منم اصلا محلشون نمیدم ..
ولییی دوستم مجبورم کرد ک بهش پیام بدم از بلاکی در بیاره دوستمو و من این کارو کردم😐 از اون موقه ی حس بدی دارم و در کمال تعجب ی دعوای بزرگ خنثی شد بازم اونجوری جواب ندادم
ولییی الان توی اکانت دوستمه و ما اینو میدونیم و ما واس هم پست میفرستیم و میخندیم و چرت و پرت میگیم ... نمیدونم چراا ولی ی حس بدی دارم ک داره چتامو میخونه😐😐😐
و مثلا چن روز پیش کات کردن منم بهشون گفته بودم تو همه چی و میگی بخاطر همین دلت میشکنه و اینا.. و رفته بود بهش گفته بود ک روژان چی چرت میگه و...
اصلااااا نمیدونمم چرا ی حس بدی دارم کلااااا
اول اینکه حس میکنم الان فک میکنهه مقصر همه جی منم یا اگه ب راهی کشیده بشع بعدش تقصیر من نیفتهههه
و دوم اینکهه ی حس اینک دارمم ک مثلا من ک جوابشونو نمیدادم حالا مثلا چتامونو میخونه و...
و همینطور نمیدونم چرا دارم باهاشون دوستی میکنم😐

سبزه_هفت_سین

⭐کاربر برتر⭐
استارتر
استارتر

phatii__zhh1

کاربر جدید

بالا