موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
قبل از مصرف داروی گیاهی بخونید
این تجربه و نظر خودم هست بعضیاشم گوگل مطالعه کردم ، بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید ( مصرف دمنوش های گیاهی فایده داره ولی عوارض هم داره ، بهتره گاهی مصرف کنید اگه هم خواستید هرروز مصرف کنین برای درمان بعد یه مدت دیگه مصرف نکنین وقفه بدین و بعدها گاهی مصرف کنید با...
madaran.net
ما و اطرافیان یه مشکلاتی داشتیم که با صحبت هام راجب کنترل استرس و دمنوش های گیاهی مثل گل گاو زبون و سنبل الطیب ، ریشه شیرین بیان (گل محمدی ، دارچین گاهی ) پیشگیری ، درمان یا کنترل کرد
مشکلات : زود عصبانی شدن ، حملات پانیک، وسواس فکری ، تکرر ادرار ، ضعف سیستم ایمنی ، تب ، عفونت ، سردردهای عصبی ،میگرن، تهوع ، استفراغ ، معده درد عصبی ، زخم معده ، خلط خونی ، درد قلب و تپش قلب
(با اینکه طرف رعایت غذایی نداشت و مدام نوشابه می خورد خوب شد درد معده اش )
کلا برای مشکلات معده خوبه ، زخم معده ، اسیدمعده ، رفلاکس معده و..
حتی شنیدم کسی نیاز به عمل معده داشته با مصرف شیرین بیان خوب شده
برای درمان مشکلات روده هم خوبه یبوست ، زخم روده و....
خاصیت ضدسرطانی هم داره برای درمان سرطان هم خوبه
همینطور دوسین (عسل و سیاهدانه) هم کلی فایده داره گاهی مصرف کنی خوبه
برای اعصاب قرص های تقویت اعصاب گیاهی یا قرص آرامبخش گیاهی یا قرص ضد استرس گیاهی هم خوبه
کلیپ دکتر ضیایی دیدم 👈🏻 شربت با ترکیب عسل ، آب ، عرق بیدمشک و گلاب برای اعصاب ، تقویت قلب و سیستم ایمنی خوبه ( برای تپش قلب هم خوبه)
(عسل اول با کمی آب ولرم حل بشه )
آماده اش رو هم میشه خرید ؛ باقی روش ها رو سرچ کنید
حجامت یا فصد خون یا اهدای خون هم گاهی انجام بدی اونم برای اعصاب مفیده و ..
البته در کنارش کنترل کردن استرس و اضطراب هم خیلی مهمه
کنترل کردن استرس و اضطراب
من وقتی فکرمی کنم کنترل کردن استرس روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیر خوب داره و اینکه باید به خودم ارزش بدم تلاش می کنم استرسم رو کنترل کنم مزمن نشه یعنی طولانی نشه وگرنه که نمیشه اصلا استرس نداشت آدم گاهی فکر بقیه روهم می کنه و حتی اگه همه چیز هم داشته باشی بازم مشکل هست چون داشته هاتو...
madaran.net
آخرین ویرایش: