از عصری داره برف میباره? خیلی خوشحالم
استارتر استارتر TurkmenGelin Guest Dec 26, 2020 #8 Gilda?? گفت: اینجا هم برف میومد واستاد البته?? کلیک کنید تا باز شود... ?? از دیروز داره بارون میباره ،امروزعصرم ررف با باررون میومد و رو زمین نمیموند ،الان ولی نشسته? امیدوارم فردا صبح سفید سفید بشه? البته صبح بیدار نمیشم ،ظهربیدار میشم????
Gilda?? گفت: اینجا هم برف میومد واستاد البته?? کلیک کنید تا باز شود... ?? از دیروز داره بارون میباره ،امروزعصرم ررف با باررون میومد و رو زمین نمیموند ،الان ولی نشسته? امیدوارم فردا صبح سفید سفید بشه? البته صبح بیدار نمیشم ،ظهربیدار میشم????
استارتر استارتر TurkmenGelin Guest Dec 26, 2020 #9 کجایین؟☺ miss wise گفت: خوشبحالتون??? اینجا که یکم اومد?? کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر TurkmenGelin Guest Dec 26, 2020 #11 هایدی گفت: خوش بحالتون اینجا که خبری نیست ?انقدر دوس دارم یه برف سنگین بیاد? کلیک کنید تا باز شود... شهر ماهم داره بعد دوسال میباره? مثل قبل کولاک نمیشه
هایدی گفت: خوش بحالتون اینجا که خبری نیست ?انقدر دوس دارم یه برف سنگین بیاد? کلیک کنید تا باز شود... شهر ماهم داره بعد دوسال میباره? مثل قبل کولاک نمیشه
استارتر استارتر TurkmenGelin Guest Dec 26, 2020 #14 Samii گفت: برفش مال شما سوز سرماشم برای ما کلیک کنید تا باز شود... ?? کجایی هستین عزیزم
استارتر استارتر TurkmenGelin Guest Dec 26, 2020 #15 hendoone گفت: ما که برف ندیدیم?? کلیک کنید تا باز شود... ? ??
صنم Guest Dec 26, 2020 #16 دیروز یه برفییی اومد خودشم مجبور بودم برم بیرون دوتا شال یکی پشم یکی هم موهر سرم کرده بودم??
فندق Guest Dec 26, 2020 #17 TurkmenGelin گفت: ?? کجایی هستین عزیزم کلیک کنید تا باز شود... شیراز ازصبح یه باد و سرمایی هست که نگو البته اون بالاها برف اومده
TurkmenGelin گفت: ?? کجایی هستین عزیزم کلیک کنید تا باز شود... شیراز ازصبح یه باد و سرمایی هست که نگو البته اون بالاها برف اومده
استارتر استارتر TurkmenGelin Guest Dec 26, 2020 #18 جوجه رنگی گفت: دیروز یه برفییی اومد خودشم مجبور بودم برم بیرون دوتا شال یکی پشم یکی هم موهر سرم کرده بودم?? کلیک کنید تا باز شود... ای جان?انقده دلم میخواد تو این هوا با شالو کلاه و... برم بیرون ک نگو ،،،با پسرکوچیک نمیشه همسرمم امروزا سرش شلوغه ویییی سردم شد??
جوجه رنگی گفت: دیروز یه برفییی اومد خودشم مجبور بودم برم بیرون دوتا شال یکی پشم یکی هم موهر سرم کرده بودم?? کلیک کنید تا باز شود... ای جان?انقده دلم میخواد تو این هوا با شالو کلاه و... برم بیرون ک نگو ،،،با پسرکوچیک نمیشه همسرمم امروزا سرش شلوغه ویییی سردم شد??
استارتر استارتر TurkmenGelin Guest Dec 26, 2020 #19 Samii گفت: شیراز ازصبح یه باد و سرمایی هست که نگو البته اون بالاها برف اومده کلیک کنید تا باز شود... بجاش جاهای دیدنی زیادی داره? خوشوقتم عزیزم
Samii گفت: شیراز ازصبح یه باد و سرمایی هست که نگو البته اون بالاها برف اومده کلیک کنید تا باز شود... بجاش جاهای دیدنی زیادی داره? خوشوقتم عزیزم
فندق Guest Dec 26, 2020 #20 منم همینطور گلم درکل شیرازیا از چمنهای بلوارای خیایون هم برای لذت بردن از طبیعت استفاده میکنن??