دارم میرم برا خودم خونه بگیرم لعنت ب ابن دنیا ک نمیشه پیش مامان بابام بمونم ?

• شروع کننده موضوع پیکی بلایندرز
  • تاریخ شروع

پیکی بلایندرز

Guest
متاسفم برا ماامان بابام همین ???? باعث شدن از پیششون برم و برم یه خونه مجردی بگیرم ....و بخاطر اینکه مامانم همش فامیلای نحسش اونجان فقط مامانما برا پول میخان دارن سوارش میشن و توروش نازشو میکشن پشتش فحش بش میدن تمام تلاشمو کردم بهشون بفهمونم من دوسشون دارم اونا اصن نمیخانت ولی دیدم وقت تلف کردنه مامانمه ک اونا رو میخاد اول اونا بعد من ....?????? دیگه چی بدتر این ک مامانت دوست نداشته باشه مگه هست ؟؟؟ شما جا من بودید می‌رفتید یا ن ؟

Choi mary

Guest
میزارن بری خونه مجردی؟چندسالت هست ؟
به خانواده ات هم حق بده سخته از همه ببری فقط چون بخاطر پولت پیشت میان

اکبر خالی

Guest
متاسفم برا ماامان بابام همین ???? باعث شدن از پیششون برم و برم یه خونه مجردی بگیرم ....و بخاطر اینکه مامانم همش فامیلای نحسش اونجان فقط مامانما برا پول میخان دارن سوارش میشن و توروش نازشو میکشن پشتش فحش بش میدن تمام تلاشمو کردم بهشون بفهمونم من دوسشون دارم اونا اصن نمیخانت ولی دیدم وقت تلف کردنه مامانمه ک اونا رو میخاد اول اونا بعد من ....?????? دیگه چی بدتر این ک مامانت دوست نداشته باشه مگه هست ؟؟؟ شما جا من بودید می‌رفتید یا ن ؟
خونه مجردی؟
پول مول داری؟
میتونی تامین کنی خودتو؟
استقلال معرکست اگه از نظر مالی اوکی باشی

اکبر خالی

Guest
بعدم کی گفته دوست نداره؟
ادما معمولا وقتی یکیو خیلی دوس داشته باشن فراموشش میکنن

استارتر
استارتر

پیکی بلایندرز

Guest
میزارن بری خونه مجردی؟چندسالت هست ؟
به خانواده ات هم حق بده سخته از همه ببری فقط چون بخاطر پولت پیشت میان
۱۸ اره میذارن ن واقاا سخت نی تنهایی باارزشه چون خالی از آدمای بی ارزشه

بالا