داشتیم بحث میکردیم عصبی شد الان گوشیمو بدم بهش چکار کنم?
Aynaz ? Guest Dec 14, 2021 #4 همیار گفت: خب خودش شکونده به تو چه ربطی داره? این اخلاقشم یه کاری کنین از سرش بیوفته کلیک کنید تا باز شود... همیار اخلاق گندیه هااااا داداش منم داش اخرش دید به خودش و مالش ضربه میزنه بیخیال شد?
همیار گفت: خب خودش شکونده به تو چه ربطی داره? این اخلاقشم یه کاری کنین از سرش بیوفته کلیک کنید تا باز شود... همیار اخلاق گندیه هااااا داداش منم داش اخرش دید به خودش و مالش ضربه میزنه بیخیال شد?
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #5 همیار گفت: خب خودش شکونده به تو چه ربطی داره? این اخلاقشم یه کاری کنین از سرش بیوفته کلیک کنید تا باز شود... شنیدم بابام میگه تقصیر زینبه که گوشیشو شکوند خیلی سوختم اصلا نو گوشی یه هفته گرفته بودتش
همیار گفت: خب خودش شکونده به تو چه ربطی داره? این اخلاقشم یه کاری کنین از سرش بیوفته کلیک کنید تا باز شود... شنیدم بابام میگه تقصیر زینبه که گوشیشو شکوند خیلی سوختم اصلا نو گوشی یه هفته گرفته بودتش
آیلا Guest Dec 14, 2021 #6 Aynaz ? گفت: همیار اخلاق گندیه هااااا داداش منم داش اخرش دید به خودش و مالش ضربه میزنه بیخیال شد? کلیک کنید تا باز شود... آره من از اینجور آدما بدم میاد
Aynaz ? گفت: همیار اخلاق گندیه هااااا داداش منم داش اخرش دید به خودش و مالش ضربه میزنه بیخیال شد? کلیک کنید تا باز شود... آره من از اینجور آدما بدم میاد
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #7 Aynaz ? گفت: همیار اخلاق گندیه هااااا داداش منم داش اخرش دید به خودش و مالش ضربه میزنه بیخیال شد? کلیک کنید تا باز شود... شوهرم این اخلاقو داره ولی عین خیالش نیس که میره یه نوشو میخره
Aynaz ? گفت: همیار اخلاق گندیه هااااا داداش منم داش اخرش دید به خودش و مالش ضربه میزنه بیخیال شد? کلیک کنید تا باز شود... شوهرم این اخلاقو داره ولی عین خیالش نیس که میره یه نوشو میخره
آیلا Guest Dec 14, 2021 #8 narngk122 گفت: شنیدم بابام میگه تقصیر زینبه که گوشیشو شکوند خیلی سوختم اصلا نو گوشی یه هفته گرفته بودتش کلیک کنید تا باز شود... نه به بابات بگو بابا اصلا تقصیر منم بوده باش براش یه مدت نخرید تا این عادت بدشو ترک کنه
narngk122 گفت: شنیدم بابام میگه تقصیر زینبه که گوشیشو شکوند خیلی سوختم اصلا نو گوشی یه هفته گرفته بودتش کلیک کنید تا باز شود... نه به بابات بگو بابا اصلا تقصیر منم بوده باش براش یه مدت نخرید تا این عادت بدشو ترک کنه
Aynaz ? Guest Dec 14, 2021 #9 narngk122 گفت: شوهرم این اخلاقو داره ولی عین خیالش نیس که میره یه نوشو میخره کلیک کنید تا باز شود... وای بدم مویادددد یع بار بزن تو سرش ادم شه
narngk122 گفت: شوهرم این اخلاقو داره ولی عین خیالش نیس که میره یه نوشو میخره کلیک کنید تا باز شود... وای بدم مویادددد یع بار بزن تو سرش ادم شه
آیلا Guest Dec 14, 2021 #10 narngk122 گفت: شوهرم این اخلاقو داره ولی عین خیالش نیس که میره یه نوشو میخره کلیک کنید تا باز شود... پس معلومه مایه داره?????
narngk122 گفت: شوهرم این اخلاقو داره ولی عین خیالش نیس که میره یه نوشو میخره کلیک کنید تا باز شود... پس معلومه مایه داره?????
Aynaz ? Guest Dec 14, 2021 #11 همیار گفت: پس معلومه مایه داره????? کلیک کنید تا باز شود... ببین بازم کیسا میریزن بیرون??
آیلا Guest Dec 14, 2021 #12 Aynaz ? گفت: ببین بازم کیسا میریزن بیرون?? کلیک کنید تا باز شود... مال تو مگه این مدلی مایه دار نیست???
Aynaz ? گفت: ببین بازم کیسا میریزن بیرون?? کلیک کنید تا باز شود... مال تو مگه این مدلی مایه دار نیست???
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #13 همیار گفت: نه به بابات بگو بابا اصلا تقصیر منم بوده باش براش یه مدت نخرید تا این عادت بدشو ترک کنه کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه منو سرزنش میکردن بسرم زده گوشیمو بدم
همیار گفت: نه به بابات بگو بابا اصلا تقصیر منم بوده باش براش یه مدت نخرید تا این عادت بدشو ترک کنه کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه منو سرزنش میکردن بسرم زده گوشیمو بدم
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #14 همیار گفت: پس معلومه مایه داره????? کلیک کنید تا باز شود... الله اعلم?
آیلا Guest Dec 14, 2021 #15 narngk122 گفت: متاسفانه منو سرزنش میکردن بسرم زده گوشیمو بدم کلیک کنید تا باز شود... نه اصلا انگار نه انگار بزار حالیش بشه که نباید به مالش ضرر بزنه حتی اگه داشته باش
narngk122 گفت: متاسفانه منو سرزنش میکردن بسرم زده گوشیمو بدم کلیک کنید تا باز شود... نه اصلا انگار نه انگار بزار حالیش بشه که نباید به مالش ضرر بزنه حتی اگه داشته باش
Dela Guest Dec 14, 2021 #16 narngk122 گفت: شنیدم بابام میگه تقصیر زینبه که گوشیشو شکوند خیلی سوختم اصلا نو گوشی یه هفته گرفته بودتش کلیک کنید تا باز شود... خب با اين كارت تاييد ميكنى تقصير توئه
narngk122 گفت: شنیدم بابام میگه تقصیر زینبه که گوشیشو شکوند خیلی سوختم اصلا نو گوشی یه هفته گرفته بودتش کلیک کنید تا باز شود... خب با اين كارت تاييد ميكنى تقصير توئه
اکبر خالی Guest Dec 14, 2021 #17 narngk122 گفت: داشتیم بحث میکردیم عصبی شد الان گوشیمو بدم بهش چکار کنم? کلیک کنید تا باز شود... من خودم زیاد گوشی شکوندم ولی نه خواست نشکنه?
narngk122 گفت: داشتیم بحث میکردیم عصبی شد الان گوشیمو بدم بهش چکار کنم? کلیک کنید تا باز شود... من خودم زیاد گوشی شکوندم ولی نه خواست نشکنه?
آیلا Guest Dec 14, 2021 #18 narngk122 گفت: الله اعلم? کلیک کنید تا باز شود... بگو ما راز داریم چشممونم شور نیست خب میگفتی شوهرت چیکارست?
narngk122 گفت: الله اعلم? کلیک کنید تا باز شود... بگو ما راز داریم چشممونم شور نیست خب میگفتی شوهرت چیکارست?
اکبر خالی Guest Dec 14, 2021 #19 narngk122 گفت: متاسفانه منو سرزنش میکردن بسرم زده گوشیمو بدم کلیک کنید تا باز شود... نکنی اینکاروووو خواست خودشو کنترل کنه گوشت از دستت رف دیگه نمیاد دستت
narngk122 گفت: متاسفانه منو سرزنش میکردن بسرم زده گوشیمو بدم کلیک کنید تا باز شود... نکنی اینکاروووو خواست خودشو کنترل کنه گوشت از دستت رف دیگه نمیاد دستت
Aynaz ? Guest Dec 14, 2021 #20 همیار گفت: مال تو مگه این مدلی مایه دار نیست??? کلیک کنید تا باز شود... هس بابا بچم تاجره حسابداره????
همیار گفت: مال تو مگه این مدلی مایه دار نیست??? کلیک کنید تا باز شود... هس بابا بچم تاجره حسابداره????