پولدار باشه ، ولی برای بچه ش خرج نکنه دیدی ؟خوش به حال اونایی که خانواده پولداری داره
عزیزم شاید چون اعتماد به نفس نداریمنم از خانواده شانس نیاوردم فحش کتک خساست ولی بین غریبه ها هم دوستی ندارم
آره منزوی شدم هم تقصیر خودمه هم از شانسم به بد کسایی اعتماد کردمعزیزم شاید چون اعتماد به نفس نداری
اول باید زخماتو درمان کنی
تا بتونی وارد جامعه بشی ارتباط برقرار کنی
چون الان هر کی هر چی بگه شاید بد برداشت کنی
و نتونی شوخی کنی و بپذیری
درست گفتم ؟
بحث اعتماد جداست عزیزمآره منزوی شدم هم تقصیر خودمه هم از شانسم به بد کسایی اعتماد کردم
میشه دیگه هیجوقت به کسی نگید خوشبحالتفکر می کنم اونا هیچ وقت نفهمند درد خانواده بد داشتن
چجوری می بُره و خونتو می مکه
تازه نباید صداتم در بیاد
ولی من این سکوتُ شکستم
چون می خاستن همه چیزمو ازم بگیرن
چی بگممیشه دیگه هیجوقت به کسی نگید خوشبحالت![]()
ولی حسرت خوردنشما و انعکاسش فقط انرژی منفی میفرستهچی بگم
پسبده؟
میدونم الان از اینستا یاد گرفتن میگن بگو خوشحالم برات
ولی خوشحالی من برای کسی چه اهمیتی داره آخه![]()
خدا نکنه انرژی منفی بفرستهولی حسرت خوردنشما و انعکاسش فقط انرژی منفی میفرسته
با انرژی منفی ما بدبختا چیزی نمیشه نگران نباشششششولی حسرت خوردنشما و انعکاسش فقط انرژی منفی میفرسته
یجا دیگه میگه دیگی که واسه من نجوشه، میخام سر سگ توش بجوشهخدا نکنه انرژی منفی بفرسته
تازه شاعر میگه
گر نبود حال من خوش
حال کسی هم نباشد خوش![]()
دقیقایجا دیگه میگه دیگی که واسه من نجوشه، میخام سر سگ توش بجوشه
چرا اتفاقا خیلی اتفاقای بدی میوفته و شما حتی رروحت خبر دار نمیشه.با انرژی منفی ما بدبختا چیزی نمیشه نگران نباششششش
مگه مردممسئول زندگی بقیه هستن که اگه یکی از زندگیش راضی نبود واسش فرقی نکنه دیگران هم بدبخت بشن یا نشنیجا دیگه میگه دیگی که واسه من نجوشه، میخام سر سگ توش بجوشه
چرا همه از اتفاقات ما خبر دار میشن پس؟مشاجره خانوادگی بدتر از هر چیزیهچرا اتفاقا خیلی اتفاقای بدی میوفته و شما حتی رروحت خبر دار نمیشه.
شاعرش حسود بود متاسفانهمگه مردممسئول زندگی بقیه هستن که اگه یکی از زندگیش راضی نبود واسش فرقی نکنه دیگران هم بدبخت بشن یا نشن![]()
هرکسی تو زندگیش مشکل داره چون نشوننمیده دلیل نیست که تو راحتی و آرامش داره زندگی میکنهچرا همه از اتفاقات ما خبر دار میشن پس؟مشاجره خانوادگی بدتر از هر چیزیه
من توش بدنیا اومدم
و الان هم بخاطر اونا دارم تو زندگیم تقاص پس میدم
چون اونا بلد نبودن زندگی کنن
و میخان من مثل اونا زندگی کنم