مجله خبری
Guest
عوارض و خطرات خوردن هسته زردآلو در دوران بارداری و شیردهی چیست؟ آیا خانم های باردار و شیرده می توانند هسته زردآلو مصرف کنند یا خیر
کارشناسان موسسه ASC پیشنهاد می دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته ی زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی خودداری کنند.
هسته بعضی از میوهها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.
هستههای آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو میتواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.
مقدار اسید هیدروسیانیک بیشتر در هستههای آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰،۲۴-۰،۹۷ میلیگرم در هر لیتر خون است.
مطابق با دادههای سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز میتوان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.
کارشناسان موسسه ASC پیشنهاد می دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته ی زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی خودداری کنند.
هسته بعضی از میوهها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.
هستههای آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو میتواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.
مقدار اسید هیدروسیانیک بیشتر در هستههای آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰،۲۴-۰،۹۷ میلیگرم در هر لیتر خون است.
مطابق با دادههای سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز میتوان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.