عشقا تو سوپ باید روغن ریخت؟؟؟؟؟واجبه بگید??
استارتر استارتر نگارقلبشم Guest Dec 10, 2021 #5 @خا خانوم آقامونم گفت: مگه خرت و پرتاشو با روغن تفت نمیدن?? کلیک کنید تا باز شود... ن جدا بریزی؟
استارتر استارتر نگارقلبشم Guest Dec 10, 2021 #6 ... گفت: بله ? کلیک کنید تا باز شود... توش میریزی؟؟جدا?
خانوم آقامونم Guest Dec 10, 2021 #7 نگارقلبشم گفت: @خا ن جدا بریزی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه جدا نمیریزم??
استارتر استارتر نگارقلبشم Guest Dec 10, 2021 #8 بور چشم سبز گفت: اره ، من روغن زیتون میریزم کلیک کنید تا باز شود... ن روغن زیتون ن
Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #11 نگارقلبشم گفت: عشقا تو سوپ باید روغن ریخت؟؟؟؟؟واجبه بگید?? کلیک کنید تا باز شود... من که تاحالا نریختم?
نگارقلبشم گفت: عشقا تو سوپ باید روغن ریخت؟؟؟؟؟واجبه بگید?? کلیک کنید تا باز شود... من که تاحالا نریختم?
استارتر استارتر نگارقلبشم Guest Dec 10, 2021 #12 خانوم آقامونم گفت: نه جدا نمیریزم?? کلیک کنید تا باز شود... اهان ی بنده خدایی گف روغن باید بریزی?
استارتر استارتر نگارقلبشم Guest Dec 10, 2021 #13 Mamane matin گفت: من که تاحالا نریختم? کلیک کنید تا باز شود... والامنم ندیدم و نریختم ب ولا?
ریحان71 Guest Dec 10, 2021 #14 نگارقلبشم گفت: توش میریزی؟؟جدا? کلیک کنید تا باز شود... ای وای خب اول گوشت رو با پیاز با روغن تفت میدیم همون اول بریز
نگارقلبشم گفت: توش میریزی؟؟جدا? کلیک کنید تا باز شود... ای وای خب اول گوشت رو با پیاز با روغن تفت میدیم همون اول بریز
Mamane matin Guest Dec 10, 2021 #15 نگارقلبشم گفت: والامنم ندیدم و نریختم ب ولا? کلیک کنید تا باز شود... من همه ی موادشو باهم میزارم بپزه حتی تفتم نمیدم خیلی هم خوشمزه میشه ??
نگارقلبشم گفت: والامنم ندیدم و نریختم ب ولا? کلیک کنید تا باز شود... من همه ی موادشو باهم میزارم بپزه حتی تفتم نمیدم خیلی هم خوشمزه میشه ??
استارتر استارتر نگارقلبشم Guest Dec 10, 2021 #16 ... گفت: ای وای خب اول گوشت رو با پیاز با روغن تفت میدیم همون اول بریز کلیک کنید تا باز شود... ن دیوونه این یارو میگف ک جدا بریزم تو سوپ????????
... گفت: ای وای خب اول گوشت رو با پیاز با روغن تفت میدیم همون اول بریز کلیک کنید تا باز شود... ن دیوونه این یارو میگف ک جدا بریزم تو سوپ????????
ریحان71 Guest Dec 10, 2021 #17 خانوم آقامونم گفت: نپسند منو?? کلیک کنید تا باز شود... عا حرفت درست بید منم لایکش کردم
استارتر استارتر نگارقلبشم Guest Dec 10, 2021 #18 Mamane matin گفت: من همه ی موادشو باهم میزارم بپزه حتی تفتم نمیدم خیلی هم خوشمزه میشه ?? کلیک کنید تا باز شود... منم اینو گفتم بش?
Mamane matin گفت: من همه ی موادشو باهم میزارم بپزه حتی تفتم نمیدم خیلی هم خوشمزه میشه ?? کلیک کنید تا باز شود... منم اینو گفتم بش?
ریحان71 Guest Dec 10, 2021 #19 نگارقلبشم گفت: ن دیوونه این یارو میگف ک جدا بریزم تو سوپ???????? کلیک کنید تا باز شود... یارو غلط کرد
نگارقلبشم گفت: ن دیوونه این یارو میگف ک جدا بریزم تو سوپ???????? کلیک کنید تا باز شود... یارو غلط کرد