میشه لطفا بگید
zhra996 ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:35 #3 Natalie گفت: میشه لطفا بگید کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم ولی میگفتن تا تیرماه ۸ تومنو میزنه
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:37 #4 Natalie گفت: میشه لطفا بگید کلیک کنید تا باز شود... بعد از عید تازه میفهمیم گرونیچیه
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:40 #6 soltanam گفت: بعد از عید تازه میفهمیم گرونیچیه کلیک کنید تا باز شود... من میخواستم بخرم در حد ۴ تومن پارسیان آخه دو تا قسط قرعه کشیم مونده گفتم یکم گرونتر میشه یکم دست خودمم میمونه ۱۵ فروردین قسطمه، بنظرت بخرم؟
soltanam گفت: بعد از عید تازه میفهمیم گرونیچیه کلیک کنید تا باز شود... من میخواستم بخرم در حد ۴ تومن پارسیان آخه دو تا قسط قرعه کشیم مونده گفتم یکم گرونتر میشه یکم دست خودمم میمونه ۱۵ فروردین قسطمه، بنظرت بخرم؟
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:40 #7 soltanam گفت: بعد از عید تازه میفهمیم گرونیچیه کلیک کنید تا باز شود... میگم به طور نشه گه علاوه بر سکه یکمم مجبور بشم بذارم روش پول قرعه کشی بدم
soltanam گفت: بعد از عید تازه میفهمیم گرونیچیه کلیک کنید تا باز شود... میگم به طور نشه گه علاوه بر سکه یکمم مجبور بشم بذارم روش پول قرعه کشی بدم
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:41 #8 Natalie گفت: من میخواستم بخرم در حد ۴ تومن پارسیان آخه دو تا قسط قرعه کشیم مونده گفتم یکم گرونتر میشه یکم دست خودمم میمونه ۱۵ فروردین قسطمه، بنظرت بخرم؟ کلیک کنید تا باز شود... طلای کار شده بخر.
Natalie گفت: من میخواستم بخرم در حد ۴ تومن پارسیان آخه دو تا قسط قرعه کشیم مونده گفتم یکم گرونتر میشه یکم دست خودمم میمونه ۱۵ فروردین قسطمه، بنظرت بخرم؟ کلیک کنید تا باز شود... طلای کار شده بخر.
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:42 #9 Natalie گفت: میگم به طور نشه گه علاوه بر سکه یکمم مجبور بشم بذارم روش پول قرعه کشی بدم کلیک کنید تا باز شود... آها میخای تا اونموقع سود کنینه خواهرم تو عید قیمتا ثابت میمونه .نخر
Natalie گفت: میگم به طور نشه گه علاوه بر سکه یکمم مجبور بشم بذارم روش پول قرعه کشی بدم کلیک کنید تا باز شود... آها میخای تا اونموقع سود کنینه خواهرم تو عید قیمتا ثابت میمونه .نخر
_ساغر__ ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:45 #10 ارزون نمیشه هر چی زودتر بخری بهنر
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 12:45 #11 soltanam گفت: آها میخای تا اونموقع سود کنینه خواهرم تو عید قیمتا ثابت میمونه .نخر کلیک کنید تا باز شود... خیلی پشیمونم خیلی
soltanam گفت: آها میخای تا اونموقع سود کنینه خواهرم تو عید قیمتا ثابت میمونه .نخر کلیک کنید تا باز شود... خیلی پشیمونم خیلی
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 12:51 #12 Natalie گفت: خیلی پشیمونم خیلی کلیک کنید تا باز شود... ولش کن قسطتو الان بده بره
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:03 #13 soltanam گفت: ولش کن قسطتو الان بده بره کلیک کنید تا باز شود... یعنی همشو الان بدم؟
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:04 #14 _ساغر__ گفت: ارزون نمیشه هر چی زودتر بخری بهنر کلیک کنید تا باز شود... اینم هست وای دیگه قرعه کشی نمینویسم خیلی پشیمونم
_ساغر__ گفت: ارزون نمیشه هر چی زودتر بخری بهنر کلیک کنید تا باز شود... اینم هست وای دیگه قرعه کشی نمینویسم خیلی پشیمونم
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:04 #15 صنم گفت: معلوم نیست ولی من دیروز رفتم خریدم کلیک کنید تا باز شود... مبارک باشه
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:04 #16 zhra996 گفت: نمیدونم ولی میگفتن تا تیرماه ۸ تومنو میزنه کلیک کنید تا باز شود... ای بابا
zhra996 ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم امروز در 13:05 #17 Natalie گفت: ای بابا کلیک کنید تا باز شود... هرچی پول داری چ کم چ. زیاد برو بخر کارکرده بخری اجرت نداره
Natalie گفت: ای بابا کلیک کنید تا باز شود... هرچی پول داری چ کم چ. زیاد برو بخر کارکرده بخری اجرت نداره
استارتر استارتر Natalie ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:06 #18 zhra996 گفت: هرچی پول داری چ کم چ. زیاد برو بخر کارکرده بخری اجرت نداره کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیزم
zhra996 گفت: هرچی پول داری چ کم چ. زیاد برو بخر کارکرده بخری اجرت نداره کلیک کنید تا باز شود... ممنون عزیزم
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 13:07 #19 zhra996 گفت: هرچی پول داری چ کم چ. زیاد برو بخر کارکرده بخری اجرت نداره کلیک کنید تا باز شود... ایشون ۲هفته دیگه میخاد بفروشه..ااینیکه شما میگی حداقل باید ۶ماه بمونه
zhra996 گفت: هرچی پول داری چ کم چ. زیاد برو بخر کارکرده بخری اجرت نداره کلیک کنید تا باز شود... ایشون ۲هفته دیگه میخاد بفروشه..ااینیکه شما میگی حداقل باید ۶ماه بمونه
ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 13:40 #20 چیزی به اسم ارزون شدن نداریم سریعتر بخر گرونتر نشده