خانما یه لحظه بیاین لطفا

• شروع کننده موضوع دختر__بهار
  • تاریخ شروع

دختر__بهار

Guest
سلام صبحتون بخیر
اول از همه بگم که مجردم و حالا مسئله ام اینه که من سری قبلی که پریود شدم روز اولش همش ترشحات قهوه ای بود تا اینکه از روز دوم خون اومد گفتم شاید برای عفونتی چیزی باشه الان که دوباره پریود شدم بازم امروز که روز اوله ترشح های های قهوه ای میاد چرا اینجور شدم شرایط دکتر رفتنم ندارم ??

برای کسی تا حالا پیش اومده علتش چیه ؟؟

Choi mary

Guest
سلام صبحتون بخیر
اول از همه بگم که مجردم و حالا مسئله ام اینه که من سری قبلی که پریود شدم روز اولش همش ترشحات قهوه ای بود تا اینکه از روز دوم خون اومد گفتم شاید برای عفونتی چیزی باشه الان که دوباره پریود شدم بازم امروز که روز اوله ترشح های های قهوه ای میاد چرا اینجور شدم شرایط دکتر رفتنم ندارم ??

برای کسی تا حالا پیش اومده علتش چیه ؟؟
سلام درست حدس زدی برای عفونت داخل رحم هست منم اینطوری شدم دارو هم میخوردم خوب شد دم کردنی چرک آور بخور و ورزش بدون رفتن به دکتر شاید خوب بشه

استارتر
استارتر

دختر__بهار

Guest
سلام درست حدس زدی برای عفونت داخل رحم هست منم اینطوری شدم دارو هم میخوردم خوب شد دم کردنی چرک آور بخور و ورزش بدون رفتن به دکتر شاید خوب بشه
چه دم نوشی بخورم ؟؟ وای من اصلا ورزش نمیکنم

استارتر
استارتر

دختر__بهار

Guest
گزنه،پونه، بابونه، مرزنگوش و پولک اگه خواستی توی دوران پریودی هم بخوری بابونه با مرزنگوش خوبه درد پریودی روهم کم میکنه
مرسی گلم مرزنگوش که نداریم ولی بابونه حالا درست میکنم ❤?

مامان اروین

Guest
من وقتی پریودی قبلی رو ترشی و ... زیاد خورده باشم بعدی ک بیاد اینجوری میشه.

مااماان_ساامیاار

Guest
عزیزم منم یه مدت اینجوری میشدم ماهایی ک رژیم بودم یا از نظر روحی خیلی حالم بد بود .. حتما ی قرص اهن بخور

مامان اروین

Guest
وای این سری انقدر ترشی خوردم ...حالا که پریود شدم ازدرد به غلط کردن افتادم
زعفرون بخور. من اینجور مواقع دو سه تا قاشق رازیانه با ی نوک ق چ زعفرون ی فلاسک دم میکنم طی روز مصرف میکنم هر یکی دو ساعت نصف لیوان اینقدر قشنگ راه میندازه??

بالا