خانمایی ک اشپزیشوندخوبه بیان

  • شروع کننده موضوع فاطمه 99
  • تاریخ شروع

فاطمه 99

Guest
بچه ها مرغی ک تو فریزر هست رو چندساعت قبل بزارم بیرون خودشو ول کنه مزه دارش کنم سرخش کنم باکره خوب میشه؟؟؟ بدون اینکه آب پز کنم میترسم اخه تاحالا نکردم اینکارو همیشه اب پز کرذم بعد
 

شلوار

Guest
بنظرم ۱٫۵ ساعت خوبه که یخش اب شه
بعدم مزه دار کن هرچی بیشتر بمونه بهتر
 

صنم

Guest
بچه ها مرغی ک تو فریزر هست رو چندساعت قبل بزارم بیرون خودشو ول کنه مزه دارش کنم سرخش کنم باکره خوب میشه؟؟؟ بدون اینکه آب پز کنم میترسم اخه تاحالا نکردم اینکارو همیشه اب پز کرذم بعد
یک لیوان آب بریز همراه با کره درشو بزار با شعله کم بزار بپزه بعد سرخ بشه
 

صنم

Guest
اول مرغ بزار تو قابلمه اب بریز با نمک و پیاز و نوک قاشق زنجبیل و آبلیمو بزار نیم پز بشه
بعد که مرغ توی آب نیم پز شد
توی تابه کره بریز و یکم روغن که کره روی حرارت نسوزه بعد مرغ نیم پز شده رو بزار تو تابه و زعفرون بریز روی شعله خیلییی ملایم و کم مثلا یکی دوساعت بزار کاااملااا سرخ و سرخ بشه برگردون دو طرفشم قشنگ سرخ بشه در تابه رو هم بزار ها عااالی میشه
 
استارتر
استارتر

فاطمه 99

Guest
اول مرغ بزار تو قابلمه اب بریز با نمک و پیاز و نوک قاشق زنجبیل و آبلیمو بزار نیم پز بشه
بعد که مرغ توی آب نیم پز شد
توی تابه کره بریز و یکم روغن که کره روی حرارت نسوزه بعد مرغ نیم پز شده رو بزار تو تابه و زعفرون بریز روی شعله خیلییی ملایم و کم مثلا یکی دوساعت بزار کاااملااا سرخ و سرخ بشه برگردون دو طرفشم قشنگ سرخ بشه در تابه رو هم بزار ها عااالی میشه
عههه ممنون ک گفتی عزیزم امتحان میکنم
 

بسته شد

Guest
کره انداختم آبم بریزم؟
یه لیوان اب بریز بزا نیم پز شه زیاد بپزه ریش ریش میشه
بعدش سرخش کن
بعدش تو یه ظرف دیگه پیازو زرچوبه و فلفل سیاهو مخلفاتتو میریزی تا پیازا طلایی شن
بعدش اگه خواستی الو ام بزار بعد اضافه کن به مرغ تفتش بده
بعد یه لیوان اب مرغ با یکم ابلیمو و زعفرون بریز(یا اب پرتقال)درشو بزار تا سست غلیظ شه
 

بالا