جوانمرد : طرز تهیه کیک ژنو

  • شروع کننده موضوع پسر_جوانمرد
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

پسر_جوانمرد

Guest
سلام کاربران محترم

@پسر_جوانمرد سعی میکنه اگه مطلبی در وبلاگ جدیدش به آدرس worldbook.blogix.ir منتشر میکنه در سایت مادران هم تاپیکش رو بزنه.مطالب هم کپی از سایتهای مختلف مخصوصا خبریه با ذکر منبع منتشر میکنم.در وبلاگم هر مطلبی پست میذارم و کپی هستش اخلاق و شرع حکم میکنه منبع رو ذکر کنیم.ان شاءالله که مفید واقع بشه و به درد بخوره. جوانمرد که در قید و بند عناوین کاربری طلایی و برتر و.. نیست و اصلا برام مهم نیست حتی برای پول هم حاضر نیستم در هر تاپیکی پست بذارم.بیشتر دوست دارم پستی بذارم که کمک کننده و راهگشا و یا مفید باشه.وبلاگی که در امضامه برای ارتباط با کاربرانه مخصوصا بالای صفحه وبلاگم قسمت تماس با من که مثل چالش ناشناس میتونید به صورت یکطرفه مطلب ،انتقاد،سوال و پیشنهادی دارید مطرح بفرمایید.اسم کاربری هم نگفتید مهم نیست و احتیاجی هم نیست ایمیل واقعیتون رو در قسمت تماس با من بگید.هر ایمیلی حتی چرت و همینجوری بنویسید و پیام بدید قبول میکنه و پیام ارسال میشه در قسمت پیامهای وبلاگم و میتونم بخونم و لازم شد اینجا تاپیک میزنم جواب میدم.ضمنا برای این اسمم رو در عنوان تاپیک می نویسم اونایی که بدشون میاد با دیدن اسم نیان به تاپیکای من، هم بعضیا که میخوان به تاپیکای من دسترسی داشته باشن با سرچ اسم پسر_جوانمرد یا جوانمرد در قسمت سرچ سایت، سریعتر به تاپیکای من دسترسی داشته باشن.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.



امروز قصد داریم طرز تهیه کیک ژنو را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید



مواد مورد نیاز


آرد ....۱۲۰ گرم

نمک...... ۱ پینچ

تخم‌مرغ...... ۳ عدد

شکر ریز.... ۱۰۰ گرم

وانیل.... کمی

آب پرتقال...... ۶ قاشق سوپخوری

خامه‌ی فرم‌گرفته..... ۶۰۰ گرم

میوه‌های فصل.... ۴۵۰ گرم

مغز پسته.... ۱۵۰ گرم

مارمالاد زردآلو ...۴ قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه

کف قالبی کمربندی را به قطر ۲۱ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را چرب کنید. سپس آرد و نمک را با هم مخلوط نمائید و سه بار الک کنید. آنگاه تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را داخل کاسه‌ی همزن برقی بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که رنگ مایه روشن شود، بزنید. در این هنگام می‌باید مایه کاملاً غلیظ و حجم آن دو برابر شود. حالا آرد را بتدریج و به آرامی به آن بیفزایید و مواد را به کمک لیسک با هم مخلوط کنید. حالا مایه را داخل قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه بپزید. پس از آن، کیک را از فر (تاون) خارج کنید و بگذارید در قالب خنک شود. بعد کیک را از قالب خارج نمایید و کاغذ را از آن جدا سازید. کیک را از ارتفاع دو قسمت کنید و یکی از لایه‌ها را روی ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید و سطح آن را با آب پرتقال مرطوب نمایید. حالا کیک را با دوسوم از خامه‌ی فرم گرفته بپوشانید. اینک نیمی از مخلوط میوه‌ها را روی خامه قرار دهید. لایه‌ی باقیمانده‌ی کیک را روی میوه‌ها بگذارید و با خامه، رو و اطراف کیک را بپوشانید. اطراف کیک را با پسته‌ی خرد کرده تزئین کنید و میوه‌ها را روی کیک بچینید و با قلم مو و مارمالاد زردآلو، روی میوه‌ها را براق کنید.

یادآوری

مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف گرم کنید و از صافی عبور دهید تا کاملا صاف و روان شود.

منبع: شور و شیرین
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا