جوانمرد : طرز تهیه کرم بروله؛ دسری جذاب و متفاوت

وضعیت
این موضوع قفل شده است

پسر_جوانمرد

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Dec 22, 2020
جنسیت
آقا
سلام کاربران محترم

@پسر_جوانمرد سعی میکنه اگه مطلبی در وبلاگ جدیدش به آدرس worldbook.blogix.ir منتشر میکنه در سایت مادران هم تاپیکش رو بزنه.مطالب هم کپی از سایتهای مختلف مخصوصا خبریه با ذکر منبع منتشر میکنم.در وبلاگم هر مطلبی پست میذارم و کپی هستش اخلاق و شرع حکم میکنه منبع رو ذکر کنیم.ان شاءالله که مفید واقع بشه و به درد بخوره. جوانمرد که در قید و بند عناوین کاربری طلایی و برتر و.. نیست و اصلا برام مهم نیست حتی برای پول هم حاضر نیستم در هر تاپیکی پست بذارم.بیشتر دوست دارم پستی بذارم که کمک کننده و راهگشا و یا مفید باشه.وبلاگی که در امضامه برای ارتباط با کاربرانه مخصوصا بالای صفحه وبلاگم قسمت تماس با من که مثل چالش ناشناس میتونید به صورت یکطرفه مطلب ،انتقاد،سوال و پیشنهادی دارید مطرح بفرمایید.اسم کاربری هم نگفتید مهم نیست و احتیاجی هم نیست ایمیل واقعیتون رو در قسمت تماس با من بگید.هر ایمیلی حتی چرت و همینجوری بنویسید و پیام بدید قبول میکنه و پیام ارسال میشه در قسمت پیامهای وبلاگم و میتونم بخونم و لازم شد اینجا تاپیک میزنم جواب میدم.ضمنا برای این اسمم رو در عنوان تاپیک می نویسم اونایی که بدشون میاد با دیدن اسم نیان به تاپیکای من، هم بعضیا که میخوان به تاپیکای من دسترسی داشته باشن با سرچ اسم پسر_جوانمرد یا جوانمرد در قسمت سرچ سایت، سریعتر به تاپیکای من دسترسی داشته باشن.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با این دسر جذاب و متفاوت، وعده‌های غذایی‌تان را رنگارنگ کنید



مواد لازم برای تهیه کرم بروله:


خامه‏ صبحانه ۴۲۵ گرم

تخم مرغ (زرده) ۵ عدد

شکر۵۰ گرم

شیر۱۰۰ میلی لیتر

وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری


طرز تهیه و دستور پخت کرم بروله:

۱. فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر و زرده‌ها را به همراه وانیل هم بزنید.

۲. خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن، از روی حرارت بردارید. کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.

۳. سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغ‌ها نبندند.

۴. داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید. دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتیمتر عمق داشته باشد.

۵. ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخت وسط کرم حالت ژله‌ای خواهد داشت و کمی شل است. مقداری شکر روی ظرف بپاشید. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه‌ای شود.

۶. پس از خنک شدن، ظرف‌ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

منبع:ایرنا زندگی
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا