پسر_جوانمرد
Guest
غش کردن زمانی اتفاق میافتد که شما برای مدت زمان کوتاهی، هوشیاری خود از دست میدهید.
به گزارش بِتر هلث وایل ایجینگ، آیا شما نیز از آن دسته افرادی هستید که از غش کردن و از حال رفتن خود و یا والدینشان نگرانی دارند؟ اگر این گونه است آیا میدانید برای این امر چه کاری باید بکنید؟
بر اساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا افراد بالغ برای جلوگیری از حال رفتن باید چهار نکته ذیل را همواره به یاد داشته باشند:
۱- از پزشک و داروساز خود بخواهید که در داروهای تجویزیتان تجدید نظر کند.
۲- شروع به انجام ورزشهایی کنید که باعث تقویت پاها و کمک به حفظ تعادل بدنتان کند.
۳- به صورت سالانه قوه بینایی خود را با مراجعه به چشم پزشک مورد سنجش قرار داده و شماره عینک خود را به روز رسانی کنید.
۴- محیط خانه خود را امن سازید. برای مثال اشیاء تیز، اجسام سخت و مواردی که ممکن است در زمان سقوط با آنها برخورد کنید را از محیط حذف کنید.
در این میان، داروها یکی از عوامل اصلی ایجاد غش و از حال رفتن افراد است. یافتهها نشان میدهد داروها یکی از رایجترین دلایلی است که باعث افزایش خطر از حال رفتن در افراد کهنسال میشود. با این حال، خوشبختانه داروها جزو عواملی محسوب میشوند که به راحتی قابلیت تغییر را دارند.
متاسفانه مشغله بالای پزشکان مانع از اطلاع رسانی دقیق آنها پیرامون عوارض جانبی داروها به بیماران میشود. به طور عمومی داروهای ذیل میتواند خطر غش کردن و از حال رفتن بیماران را به همراه داشته باشد:
۱- داروهایی که مغز را تحت تاثیر قرار میدهد: براساس اعلام انجمن طب سالمندان آمریکا در سال ۲۰۱۹، تمامی داروهایی که عملکرد مغز انسان را تحت تاثیر قرار میدهد باید با هوشیاری کامل از سوی بیمار مصرف شود، زیرا این داروها میتواند خطر از حال رفتن بیمار را به همراه داشته باشد.
۲- داروهایی که فشار خون را تحت تاثیر قرار میدهد: امروزه فشار خون بالا یکی از بیماریهای زمینهای رایج محسوب میشود که بسیاری از افراد برای کنترل آن اقدام به مصرف دارو میکنند. متاسفانه این داروها به ویژه در افراد کهنسال میتواند باعث افت فشار خون ناگهانی شود. یک فرد سالمند به راحتی پس از ایستادن ممکن است با کاهش فشار خون از حال برود.
۳- داروهایی که سطح قند خون را پایین میآورد: این داروها تنها در افرادی که به دیابت مبتلا هستند تجویز میشود. افت ناگهانی قند خون پس از مصرف این داروها میتواند به راحتی باعث از حال رفتن فرد شود. متاسفانه برآورد میشود ۲۵ درصد از افراد بالای ۶۵ سال که به دیابت مبتلا هستند در خطر این اتفاق قرار دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
--------------------------------------------------------------
کاربران محترم به هیچ وجه تاپیکام رو لایک نکنید (نه لایک نه ایموجی دیگه).اگر تاپیک مفید بود به جای لایک، یک صلوات بفرستید و ثوابش رو اهدا کنید به روح شهدای کربلا.ضمنا کاربران محترم و خواننده های مهمان تاپیکایی که میزنم مطالبش در
برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
هم هست با مطالب بیشتر.کافیه در آدرس بار مرورگرتون این نشانی رو worldbook.blogix.ir تایپ کنید تا وارد وبلاگ بشید.حسن ختام تاپیک چند صلوات پرفضیلت و پرثوابه که میتونید بفرستید و هر از گاهی ثوابش رو اهدا کنید به اهل بیت علیهم السلام(هدیه کردن صلوات و نیکی ها به اهل بیت موجب رضای الهی و نزدیکی بیشتر ما به خداوند میشه). امواتتون رو هم فراموش نکنید که دستشون از دنیا کوتاهه و چشم انتظار خیرات و نیکی های ما هستند و صلوات یکی از بهترین اعمال و احسان هایی هست که در حق اموات انجام میدیم. پسر_جوانمرد رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید.اَللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَّ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ کَمَا صَلَّیتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجِیدٌ.
اَللهُمَّ بَارِک عَلی مُحَمَّدٍ وَّ عَلی آلِ مُحَمَّدٍ کَمَا بَارَکتَ عَلی اِبراهیمَ وَ عَلی آلِ اِبراهیمَ اِنَّکَ حَمیدٌ مَّجِیدٌ.
خداوندا بر محمد و آل محمد درود فرست، همان گونه که بر ابراهیم و آل ابراهیم درود فرستادی، راستی که تو ستوده شده و بزرگواری.
خداوندا بر محمد و آل محمد برکت نازل فرما، همان گونه که بر ابراهیم و آل ابراهیم برکت نازل فرمودی، به راستی که تو ستوده شده و بزرگواری.