جاری

• شروع کننده موضوع شکوتوونم
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

شکوتوونم

Guest
چرا بخاطر اون؟مگه چیشده؟
با شوهرم الکی میگه میخنده الکی الکی چرت و پرت میگه همش خودشو شیرین میکنه براش من به شوهرم گفتم تو چرا این طوری باهاش حرف میزنی در صورتی که داداشت فقط جواب سلامو بزور میده منو میبینه برج زهر مارهه اینا رو گفتم گفت با زن داداشم دوست دارم حرف میزنم مگه جرم کردم باز گفت رو من سیاست نکن بلند شد رفت خونش برام احضاریه طلاق فرستاده

بسته شد

Guest
با شوهرم الکی میگه میخنده الکی الکی چرت و پرت میگه همش خودشو شیرین میکنه براش من به شوهرم گفتم تو چرا این طوری باهاش حرف میزنی در صورتی که داداشت فقط جواب سلامو بزور میده منو میبینه برج زهر مارهه اینا رو گفتم گفت با زن داداشم دوست دارم حرف میزنم مگه جرم کردم باز گفت رو من سیاست نکن بلند شد رفت خونش برام احضاریه طلاق فرستاده
واییییی جدی؟
???چی بگم والا

مهرانه

Guest
من باخودم میشیم ۷تا ..با همه خوبم ب جز اولیه ...چون تو ظهار خیلی خوبه ولی امان از روزی که بخاد گیر بده ...باپیام دادنش بدجور میره رو اعصاب..چندسال صبوری کردم ب لطف خدا امسال تونستم جوابشو بدم یه کم درست شده...با بقیه مثل دوست هستیم ..دیوانه شون منم هرجا برن ب من پیام میدن بیا?????

استارتر
استارتر

شکوتوونم

Guest
من باخودم میشیم ۷تا ..با همه خوبم ب جز اولیه ...چون تو ظهار خیلی خوبه ولی امان از روزی که بخاد گیر بده ...باپیام دادنش بدجور میره رو اعصاب..چندسال صبوری کردم ب لطف خدا امسال تونستم جوابشو بدم یه کم درست شده...با بقیه مثل دوست هستیم ..دیوانه شون منم هرجا برن ب من پیام میدن بیا?????
خوندی چطوری رفتار میکنه با شوهرم میشه راهنمایم کنی چطوری رفتار کنم خستم کرده ?زندگیمو خراب کرده به خدا واگذارش کردم

مهرانه

Guest
جاری بزرگه منم همین بود با شوهرم همیشه پیام میداد الکی بامن دعوا میکرد با اون خوب بود ...یه مدت ردم ب بیخیالی ..الانم همونن ولی من دیگه مهم نیست برام

استارتر
استارتر

شکوتوونم

Guest
جاری بزرگه منم همین بود با شوهرم همیشه پیام میداد الکی بامن دعوا میکرد با اون خوب بود ...یه مدت ردم ب بیخیالی ..الانم همونن ولی من دیگه مهم نیست برام
خیلی سخته این طوری

مهرانه

Guest
میدونم خیلی سخته ولی نمیشه زندگی رو خراب کرد اون جادی الان زندگی خودشو داره تو داری عذاب میکشی ...گاهی بی محلی بزرگترین جوابه

مهرانه

Guest
ذات بعصی از ادماهمینجوریه ..نمیتونی بجنگی باهمه یاباید بری ..یا بزنی ب بیخیالی من بعد ده سال الان درست شدم..پیرشدم ..کی از دل کی خبر داره

استارتر
استارتر

شکوتوونم

Guest
ذات بعصی از ادماهمینجوریه ..نمیتونی بجنگی باهمه یاباید بری ..یا بزنی ب بیخیالی من بعد ده سال الان درست شدم..پیرشدم ..کی از دل کی خبر داره
من به خدا واگذارش کردم همیشه سر نماز به خدا میگم با شوهر و بچه اش کار ندارم فقط خودش تاوان این کارا رو بده

مهرانه

Guest
منم خیلی پشت سرم حرف زد ...فک کن چه ها گذشته ب من ۱۸ سالگی ازدواج کردم ۲۸ سالمه پیر شدممممم

مهرانه

Guest
من با شوهرم با واسطه ازدواج کردم ...الان خودش پسرش وقت ازدواجه ...برگشته توروی من میگه عروس پیدا شدنی ب درد نمیخوره یعنی من ???

مهرانه

Guest
تو لپ لپ نبودم که پیدا شم ...پس تنها نیستی ...بخند و بگدر سکوتت بزرگترین جوابه براش..خودش تحقیر میشه

مهرانه

Guest
من نمیدونم اون خانم چه جوریه ..حتی اگه نیتی نباشه ..ولی داره میبینه یه زن ازجنس خودش عذاب میکشه نامردی کرده اینجور هیزم انداخته ب زندگیتون...انشاالله درست میشه نفرین نکن ..بگو خدا کمکش کنه ب اشتباهش پی ببره

بالا