تو گوشی برادرم یه چیزی دیدم😭😭😭😭

ملکه-بنفش

کاربر جدید
متأهله و خانمش خیلی خوب و خوشگل و کامل و خانمه امروز تو گوشیش عکسای یه دختر۱۷.۱۸ساله ی ناجور دیدم دختره بی حیا کلی عکس لختی فرستاده بود براش از عکس اندامش فهمیدم سنش کمه و واسه شهریه که داداشم ۵سال پیش اونجا کار می‌کرده دارم دیونه میشم😭😭😭😭

Admin

مدیریت
5 سال پیش کارش تمام شده یعنی اون زمان 12-13 ساله بوده اون دختره ، زمانی که داداشت از شهر رفته.
عایا داداشت با دختر 12 ساله دوست شده بوده :/

استارتر
استارتر
ملکه-بنفش

ملکه-بنفش

کاربر جدید
5 سال پیش کارش تمام شده یعنی اون زمان 12-13 ساله بوده اون دختره ، زمانی که داداشت از شهر رفته.
نمیدونم دقیقا چند سالشه عکسهایی که دیدم به۱۸سال بیشتر نمی‌خورد تو پیاما فهمیدم مال اونجاست و داداشم اونجا کار کرده

zhra996

⭐کاربر برتر⭐
متأهله و خانمش خیلی خوب و خوشگل و کامل و خانمه امروز تو گوشیش عکسای یه دختر۱۷.۱۸ساله ی ناجور دیدم دختره بی حیا کلی عکس لختی فرستاده بود براش از عکس اندامش فهمیدم سنش کمه و واسه شهریه که داداشم ۵سال پیش اونجا کار می‌کرده دارم دیونه میشم😭😭😭😭
زنای خوب سهم خیانت کارا میشن
زنای ه.رزه هم سهم مردای بیچاره
تو فامیلمون ی زن هس عف.ریته ه.رزه خودم دیدم با مردای غریبه چت میکرد با اینکه بچه ۱۳ ساله داشت
ب اسم مادرش هی میرف سیم کارت میگرف با مردا حرف میزد
شوهرشم خنگ خدا مرد خوب و عاقل

zhra996

⭐کاربر برتر⭐
کجای کاری پسر خالم ۶ ساله با ی دختر دوست بوده دختره الان ۱۸ عه از ۱۲ سالگی باهاش دوس بوده الانم عقد کردن
پسره ۲۴ سالشه

بالا