صنم
Guest
مواد لازم برای چهار نفر:
برنج ۲ پیمانه
ماست یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن ۱/۴ فنجان
مرغ ۲ عدد ران کامل (از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید)
کره، نمک، دارچین، زعفران آب کرده به میزان لازم
زرشک، خلال بادام، خلال پسته جمعاً ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا مرغ را با نمک و پیاز بپزید بطوریکه در آخر حدود نصف پیمانه از آبش باقی بماند.
در یک ظرف یک تخم مرغ و نصف روغن گفته شده و نصف زعفران و همهٔ ماست را مخلوط میکنیم. مرغ پخته و خورد شده را داخل مواد بالا میریزیم و به مدت چند ساعت مزهدارش میکنیم.
بعد از زمان طی شده مرغ را با یک چنگال از مخلوط تخم مرغ خارج میکنیم. بطوریکه باقی مانده مخلوط توی ظرف بماند.
در باقیماندهٔ مواد، یک تخم مرغ و بقیهٔ روغن و زعفران را میریزیم. سپس دارچین را هم اضافه میکنیم.
نکته: مرغ را بعد از پخت اولیه مزه کنید. اگر نمکش کم بود در این مرحله به مواد داخل ظرف یک مقدار نمک اضافه کنید.
همهٔ برنج آبکش شده را به مایه اضافه میکنیم.
نکته:بهتره برنج را یک کم زندهتر بردارید تا بعداً حالت خمیری به خودش نگیرد.
ظرفی که قرار است ته چین در آن پخته شود را خوب خوب چرب میکنیم.
نکته: اگه خوب چرب نشود ممکن است مواد به ته ظرف بچسبد و موقع برگرداندن راحت برنگردد و خورد بشود. پس کاملاً ته و اطرافش رو چرب کنید.
نکته:مزیت ظروف پیرکس این است که میتوان رنگ و میزان برشتگی ته چین را دید.
یک سوم از برنج را ته ظرف میریزیم و پهنش میکنیم.
نکته: با پشت کفگیر فشارش بدهید تا خوب منسجم شود تا موقع برگرداندن از هم باز نشود.
نصف مرغ را روی برنج پهن میکنیم.
نکته: مرغ رو کاملاً تا کنارههای ظرف هدایت نکنید و اجازه بدهید از اطراف فاصله داشته باشد تا بعداً شکل زیباتری به خودش بگیرد.
نصف مخلوط زرشک، خلال بادام و خلال پسته را روی مرغ پهن میکنیم.
یک سوم دیگه برنج را هم کاملاً پهن میکنیم و با پشت کفگیر فشار میدهیم.
باقی ماندهٔ مرغ و باقی مانده زرشک و پسته و بادام را روی برنج میریزیم.
و در آخر برنج باقیمانده را کاملاً روی آن میدهیم و خوب منسجمش میکنیم.
آب مرغ رو کاملاً اطراف برنج از کنارهها میریزیم.
در آخر یه کم قطعات کره را روی تمامی مواد میچینیم.
روی ظرف رو کاملاً با فویل آلومینیوم میپوشانیم و آنرا با چنگال سوراخ میکنیم تا برنج خمیر نشود.
نکته:اگه از در خود ظرف استفاده میکنید نیم ساعت اول درش را بگذارید و بعد درش را بردارید.
تهچین را در فر با دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه به مدت یک تا یک و نیم ساعت قرار میدهیم.
نکته: اگه از گاز استفاده میکنید با شعلهٔ خیلی کم بپزید و حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید.
عکس یادم رفته بود بزارم????
مواد لازم برای چهار نفر:
برنج ۲ پیمانه
ماست یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن ۱/۴ فنجان
مرغ ۲ عدد ران کامل (از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید)
کره، نمک، دارچین، زعفران آب کرده به میزان لازم
زرشک، خلال بادام، خلال پسته جمعاً ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا مرغ را با نمک و پیاز بپزید بطوریکه در آخر حدود نصف پیمانه از آبش باقی بماند.
در یک ظرف یک تخم مرغ و نصف روغن گفته شده و نصف زعفران و همهٔ ماست را مخلوط میکنیم. مرغ پخته و خورد شده را داخل مواد بالا میریزیم و به مدت چند ساعت مزهدارش میکنیم.
بعد از زمان طی شده مرغ را با یک چنگال از مخلوط تخم مرغ خارج میکنیم. بطوریکه باقی مانده مخلوط توی ظرف بماند.
در باقیماندهٔ مواد، یک تخم مرغ و بقیهٔ روغن و زعفران را میریزیم. سپس دارچین را هم اضافه میکنیم.
نکته: مرغ را بعد از پخت اولیه مزه کنید. اگر نمکش کم بود در این مرحله به مواد داخل ظرف یک مقدار نمک اضافه کنید.
همهٔ برنج آبکش شده را به مایه اضافه میکنیم.
نکته:بهتره برنج را یک کم زندهتر بردارید تا بعداً حالت خمیری به خودش نگیرد.
ظرفی که قرار است ته چین در آن پخته شود را خوب خوب چرب میکنیم.
نکته: اگه خوب چرب نشود ممکن است مواد به ته ظرف بچسبد و موقع برگرداندن راحت برنگردد و خورد بشود. پس کاملاً ته و اطرافش رو چرب کنید.
نکته:مزیت ظروف پیرکس این است که میتوان رنگ و میزان برشتگی ته چین را دید.
یک سوم از برنج را ته ظرف میریزیم و پهنش میکنیم.
نکته: با پشت کفگیر فشارش بدهید تا خوب منسجم شود تا موقع برگرداندن از هم باز نشود.
نصف مرغ را روی برنج پهن میکنیم.
نکته: مرغ رو کاملاً تا کنارههای ظرف هدایت نکنید و اجازه بدهید از اطراف فاصله داشته باشد تا بعداً شکل زیباتری به خودش بگیرد.
نصف مخلوط زرشک، خلال بادام و خلال پسته را روی مرغ پهن میکنیم.
یک سوم دیگه برنج را هم کاملاً پهن میکنیم و با پشت کفگیر فشار میدهیم.
باقی ماندهٔ مرغ و باقی مانده زرشک و پسته و بادام را روی برنج میریزیم.
و در آخر برنج باقیمانده را کاملاً روی آن میدهیم و خوب منسجمش میکنیم.
آب مرغ رو کاملاً اطراف برنج از کنارهها میریزیم.
در آخر یه کم قطعات کره را روی تمامی مواد میچینیم.
روی ظرف رو کاملاً با فویل آلومینیوم میپوشانیم و آنرا با چنگال سوراخ میکنیم تا برنج خمیر نشود.
نکته:اگه از در خود ظرف استفاده میکنید نیم ساعت اول درش را بگذارید و بعد درش را بردارید.
تهچین را در فر با دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه به مدت یک تا یک و نیم ساعت قرار میدهیم.
نکته: اگه از گاز استفاده میکنید با شعلهٔ خیلی کم بپزید و حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید.
عکس یادم رفته بود بزارم????
آخرین ویرایش: