تلو خدا۲

• شروع کننده موضوع شادمهر♡
  • تاریخ شروع

elham.akhavan1

Guest
بخواب لا لا لا لا لا لالایی بخواب لا لا لا لا لا(وی اصلا لالایی بلد نیست و الکی از خودش میخونه)

مانا،

Guest
چرا قرص خواب خوردی گلم عادت میکنی
زیاد نخور

elham.akhavan1

Guest
بیخیال چراش فقط حرف بزنیم تا قرصا اثر کنن
سعی کن زندگیت و یه جوری اداره کنی که همیشه حالت خوب باشه اون دل قشنگت نگیره و اون چشمای نازت خیس نشه هیچوقت چون ارزش تو بیشتر از این چیزاست و این حق تو نیست که حتی یه ذره غصه بخوری
خودتو با چیزایی که دوست داری و کارای مورد علاقت سرگرم کن اهنگ شاد گوش کن فیلم ببین برقص به خودت برس زندگیت و خوب بساز تو لایق بهترینایی??✨

استارتر
استارتر

شادمهر♡

Guest
سعی کن زندگیت و یه جوری اداره کنی که همیشه حالت خوب باشه اون دل قشنگت نگیره و اون چشمای نازت خیس نشه هیچوقت چون ارزش تو بیشتر از این چیزاست و این حق تو نیست که حتی یه ذره غصه بخوری
خودتو با چیزایی که دوست داری و کارای مورد علاقت سرگرم کن اهنگ شاد گوش کن فیلم ببین برقص به خودت برس زندگیت و خوب بساز تو لایق بهترینایی??✨
مشکل اینجاس هیچیو دوستندارم و هیچچیزی شادم نمیکنه

مانا،

Guest
مانا داخونم فقط خواب یه خواب ارومم میکنه دوتا الپرازولام خوردم ولی اثر نداره
ووااای کیا
دوتا چ خبر
اخه
فکرو خیال زیاد میکنی
واقعا خواب تسکین هست
ب چیزای منفی فک نکن خودتو روز سرگرم کن خسته شی شب خوابت ببره

استارتر
استارتر

شادمهر♡

Guest
ووااای کیا
دوتا چ خبر
اخه
فکرو خیال زیاد میکنی
واقعا خواب تسکین هست
ب چیزای منفی فک نکن خودتو روز سرگرم کن خسته شی شب خوابت ببره
من روزام خوابم مانا من یمرگیم هست و نمیدونم چمه
کاش میفهمیدم

مانا،

Guest
چقد عزیزم حرفات ارامبخش بود من اروم شدم
مرسی که هستی???

مانا،

Guest
من روزام خوابم مانا من یمرگیم هست و نمیدونم چمه
کاش میفهمیدم
استرس زیاد داری عزیزدلم
روزا خواب طولانی نکن
برو بیرون پیاده روی دنبال چیزایی ک خوشحالت میکنن ذهنتو سرگرم وخسته کن نزار ب سمت فکروخیال بره

بالا