Mamane matin Guest Dec 13, 2021 #4 Dela گفت: کلیک کنید تا باز شود... من خیلی آروم میخندم نمیدونم چرا????
استارتر استارتر Dela Guest Dec 13, 2021 #5 Mamane matin گفت: من خیلی آروم میخندم نمیدونم چرا???? کلیک کنید تا باز شود... خوش به حالت که
Mamane matin Guest Dec 13, 2021 #6 Dela گفت: خوش به حالت که کلیک کنید تا باز شود... نه اتفاقا دلم میخواد بلند بخندم? کلا هم خنده هام هم گریه هام هم صدام آرومه خیلی?? وقتی عصبی میشم شوهرم خندش میگیره میگه مثلا الان عصبانی هستی???? ایییییش??
Dela گفت: خوش به حالت که کلیک کنید تا باز شود... نه اتفاقا دلم میخواد بلند بخندم? کلا هم خنده هام هم گریه هام هم صدام آرومه خیلی?? وقتی عصبی میشم شوهرم خندش میگیره میگه مثلا الان عصبانی هستی???? ایییییش??
استارتر استارتر Dela Guest Dec 13, 2021 #7 Mamane matin گفت: نه اتفاقا دلم میخواد بلند بخندم? کلا هم خنده هام هم گریه هام هم صدام آرومه خیلی?? وقتی عصبی میشم شوهرم خندش میگیره میگه مثلا الان عصبانی هستی???? ایییییش?? کلیک کنید تا باز شود... ببخشید ولی حرف شوهرت خنده دار بود ?
Mamane matin گفت: نه اتفاقا دلم میخواد بلند بخندم? کلا هم خنده هام هم گریه هام هم صدام آرومه خیلی?? وقتی عصبی میشم شوهرم خندش میگیره میگه مثلا الان عصبانی هستی???? ایییییش?? کلیک کنید تا باز شود... ببخشید ولی حرف شوهرت خنده دار بود ?
Mamane matin Guest Dec 13, 2021 #8 Dela گفت: ببخشید ولی حرف شوهرت خنده دار بود ? کلیک کنید تا باز شود... خداببخشه دلاجونم??