اگه پسری رو دوست داشته باشید اما از لحاظ مالی سطح خیلی معمولی ای داشته باشه قبول میکنید؟?
مینا Guest Jan 8, 2021 #1 اگه پسری رو دوست داشته باشید اما از لحاظ مالی سطح خیلی معمولی ای داشته باشه قبول میکنید؟?
استارتر استارتر مینا Guest Jan 8, 2021 #4 زن_جومونگ_منم گفت: لی لی لی لی مبارکههههه کلیک کنید تا باز شود... ??
استارتر استارتر مینا Guest Jan 8, 2021 #6 جوجه رنگی گفت: تا چقد معمولی?? اره انتخاب میکردم کلیک کنید تا باز شود... فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون
جوجه رنگی گفت: تا چقد معمولی?? اره انتخاب میکردم کلیک کنید تا باز شود... فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون
بسته شد Guest Jan 8, 2021 #7 مینا گفت: فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون کلیک کنید تا باز شود... معمولی میشه حقوق ۵تومن
مینا گفت: فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون کلیک کنید تا باز شود... معمولی میشه حقوق ۵تومن
شلوار Guest Jan 8, 2021 #8 نوپ چون میدونم در اینده کلی بحث سر پول داریم که عشق و ازبین میبره البته خیلی بستگی به جَنَم مرده داره
نوپ چون میدونم در اینده کلی بحث سر پول داریم که عشق و ازبین میبره البته خیلی بستگی به جَنَم مرده داره
ارام Guest Jan 8, 2021 #9 همه اینها بستگی داره به اینکه خودتون وضعیت مالیتون چطوره ؟ خودتون تحمل سختی مشکلات مالی رو دارین ؟ و اینکه ایا این اقا زرنگ هستن که بتونن وضعیتشون رو بهتر کنن یا به همین وضعیت قانع ان؟
همه اینها بستگی داره به اینکه خودتون وضعیت مالیتون چطوره ؟ خودتون تحمل سختی مشکلات مالی رو دارین ؟ و اینکه ایا این اقا زرنگ هستن که بتونن وضعیتشون رو بهتر کنن یا به همین وضعیت قانع ان؟
آیلا Guest Jan 8, 2021 #11 مینا گفت: فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون کلیک کنید تا باز شود... دو میلیون خیلی خیلی کمه این که معمولی نیست خواهرم
مینا گفت: فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون کلیک کنید تا باز شود... دو میلیون خیلی خیلی کمه این که معمولی نیست خواهرم
مهرانه Guest Jan 8, 2021 #14 عزیزم شما میتونی با بی پولی کنار بیای ؟ اگه خودت میتونی و دوسش داری حتما رندگی خوبی میتونی داشته باشی
عزیزم شما میتونی با بی پولی کنار بیای ؟ اگه خودت میتونی و دوسش داری حتما رندگی خوبی میتونی داشته باشی
مااماان_ساامیاار Guest Jan 8, 2021 #15 مینا گفت: اگه پسری رو دوست داشته باشید اما از لحاظ مالی سطح خیلی معمولی ای داشته باشه قبول میکنید؟? کلیک کنید تا باز شود... همسرم بود بله قبول کردم اون زمان ب نظرم معمولی اومد الان بنظرم بی چیز بود? فریب اون چشماشو خوردم?
مینا گفت: اگه پسری رو دوست داشته باشید اما از لحاظ مالی سطح خیلی معمولی ای داشته باشه قبول میکنید؟? کلیک کنید تا باز شود... همسرم بود بله قبول کردم اون زمان ب نظرم معمولی اومد الان بنظرم بی چیز بود? فریب اون چشماشو خوردم?
مااماان_ساامیاار Guest Jan 8, 2021 #16 مینا گفت: فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون کلیک کنید تا باز شود... ۲ میلیون تو کدوم شهر ..
مینا گفت: فقط یه موتور داره مثلا و البته یه کار با حقوق نهایت ۲میلیون کلیک کنید تا باز شود... ۲ میلیون تو کدوم شهر ..
Luna Guest Jan 8, 2021 #17 اگه دلیلش راحت طلبی آقا باشه صد در صد رد میکنم اما اگه اهل تلاش باشه بقیه موارد رو بررسی میکنم