ترفند

Marzeie3457

کاربر جدید
عضویت
Oct 2, 2023
جنسیت
خانم
اگه برنجتون ته گرفت می تونید یه نون سنگک روی برنجتون بزارید و روش یه پیاز پوست کنده و درشو ببندین بوی سوختیگش رو جذب می کنه

اگه می خواید غذا هاتون خوش طعم بشه و مزه جنوبی بگیره یه ادویه همه کاره هست که می تونید داخل خورشت هاتون استفاده کنید که از ترکیب فلفل قرمز لیمو امانی کاری دارچین زرد چوبه یه مقدار کم زنجبیل آویشن به دست میاد

اگه غذاتون شور شده می تونید پنج دقیقه آخر کمی آب لیمو بهش اضافه کنید تا شوریش رو از بین ببره


اگه ترفندی بلدین لطفا کامنت کنید هممون یاد بگیریم😊
 

ی ادم

کاربر جدید
عضویت
Sep 29, 2023
جنسیت
خانم
اگه قرمه سبزیتون سوخت و تلخ شد بهش یکم شکر بزنید تلخیش میره
 

پیشی کوچولو:)

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
May 10, 2023
جنسیت
خانم
من فقط میدونم تو خورشت و اینا که شور میشه سیبزمنی بریزی شوری شو میگیره🦦😂
 

پیراشکی عسلی

کاربر جدید
عضویت
Oct 4, 2023
جنسیت
خانم
خب ببین وقتی خوارو خوروش رو میپزونی و در ماشین نکنی و بذاری تاCold بشه از سوپ نازک تر میشه و همون سوپ نازک تر طعم بهتری داره.






یادگارم هم یادم رفت بهت بگم که یه ترفند خوب برای پوست هم هستی که می تونی با لیمو، عسل و خونه خودت رو پوست های حساس و چرک برید.
 

بالا