ترفند آشپزی

  • شروع کننده موضوع بانوی عمارت
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

?فریز کردن زنجبیل

? من همیشه زنجبیل رو ورقه ای برش میدم و فریز میکنم❄️ .

☄ در زمان نیاز هر دفعه یک ورقه رو رنده و استفاده میکنم . طعم و عطرش اصلا تغییر نمیکنه? .
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

#نگهداری_آلبالو ?

? آلبالوها رو هسته شو میگیرم برای آلبالو پلو و کیک? و دسر استفاده میکنم

? البته بیشتر برا آلبالو پلو ؛ هسته آلبالو ها رو با هر وسیله ای که دارید بگیرید من از دستگاه هسته گیر استفاده میکنم ، آلبالو هم له نمیشه ،بعدش در زیپ لاک یا ظروف فریزری بسته بندی و فریز کنید❄️ ،تا یکسال هم خوب میمونه و طعم و مزه عالی شو حفظ می‌کنه ، یه مقدار هم که با هسته داخل زیپ لاک بسته بندی و بعد فریز میکنم
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?


? برای اینکه کباب تابه ای یک‌ شکل و یک اندازه بشه مواد و داخل کیسه فریزر بریزید و ‌کاملا یکدست پخش کنید

⚜ بعد از روی کیسه با دست یا هر وسیله که راحت بودین گوشت و به اندازه های دلخواه تقسیم کنید بعد یک ساعت ⏰ داخل فریزر بزارید تا به همون حالت یخ بزنه بعد به همون شکل یخ زده داخل تابه بزارید ??‍?
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

روش صحیح شستن کلم بروکلی ?

? بهتر است گل آنرا به صورت وارونه در آب نمک ?و آب جوش به مدت سی دقیقه قرار دهید و سپس آنرا با آب سرد بشویید
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی

هنگام پخت مربا باید برای یک کیلو میوه ترش،یک کیلو شکر

و برای 1 کیلو میوه شیرین،750گرم شکر در نظر بگیرید!
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی

?برای از بین بردن بوی ماهی از ظرف‌ها

❇️ کافی است از آب سرد استفاده کنید و کمی پودر خردل داخل ظرف بریزید. سرکه هم بوی بد ماهی را از ظروف پاک می کند؛ کافی است کمی سرکه داخل ظرف بجوشانید.

برای از بین بردن بوی ماهی از دست‌ها، آن ها را با سرکه مالش دهید و با آب سرد و صابون بشویید.
برای از بین بردن بوی ماهی در فضا، یک کاسه سرکه سفید را چند ساعت در محیط قرار دهید
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی

?اگر برنج بیش از حد جوش خورد

❇️میتونید ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب‌لیمو به آب اون اضافه کنید تا وا نره!
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی

اگه دنبال رنگ طبیعی برای غذا هستید

آب لبو را در قالب یخ بریزید هر وقت لازم داشتید یک حبه را از فریز در آورید برای تزیین پلو،رنگ دسر،رنگ فرنی و.. استفاده کنید
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی

برای تهیه #سوپ_جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید ??

?برای غلیظ شدن سوپ جو می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.

?سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌ تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌ رنگ است برای سوپ جو سفید یا سوپ شیر مناسب‌ تر است.
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی

?اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت

❇️ حوله تمیزی را در آب گرم خیس کنیدو آب آن را بگیرید، سپس گوشت را در آن بپیچید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. بعد پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید‎.‎
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
@midunesti
از کانال ایتا
 

بالا