ترفند آشپزی

  • شروع کننده موضوع بانوی عمارت
  • تاریخ شروع

بانوی عمارت

Guest
#ترفند
#ترفند_آشپزی

اگر فر ندارید و میخواهید شیرینی بپزید
مواد رو طبق دستور هر شیرینی آماده کیند و کف تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین . روی شعله پخش کن . فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین. مامان من زمستونا تو تابه درست میکرد
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی ?


برای اینکه میوه هایی مثل کیوی و پرتقال توی ژله ببندند باید میوه تون رو حدود دو سه دقیقه توی یه مقدار آب و شکر بذارید بجوشه
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی?

?دم كردن زعفران

ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم.

♦️یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه .
بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه .
و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز میکنیم
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزى


? برای خوشمزه تر شدن خورشت قیمه چه کارهایی میکنید؟

? همیشه رب گوجه و لپه ها رو کمی تفت بدید زعفران داخل خورشت بریزید یک یا دوتا چوب دارچین هم داخل خورشت بندازید و آخر جدا کنید و وقتی خورشت پخت در آخر یک قاشق گلاب اضافه کنید??
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزى

?یه ایده جالب برای خنک نگه داشتن نوشیدنی های مهمونی

?کافیه داخل قالب های یخ تون یه گل قرار بدین تا همراه با آب یخ بزنه به همین سادگی ??
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
⭕️روش سرخ کردن بادمجون ?

بادمجان را يكساعت در آب نمك ميزاریم و بعد خارج کرده و در آب داغ فقط چند دقیقه میجوشانیم . كمي خشك ميكنیم و در روغن زياد با شعله زياد سرخ ميكنیم اصلا هم روغن جذب نميكنه?
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

?〰 برای اینکه از کپک زدن رب جلوگیری کنیم بعد از استفاده سطح قوطی رب را با روغن زیتون? بپوشانید تا مانع ایجاد رطوبت شود?
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️


#ترفند_آشپزی. ?

? اگر مرغ را چند ساعت⏰ پيش از پختن در محلولی از آب وسرکه ?بيندازيد

گوشت آن ترد ودر عين حال خوشمزه تر خواهد شد ??
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

#نكات نگهدارى #روغن

?روغن ها و چربی ها ترکیبات فاسد شدنی هستند. به طور کلی وجود رطوبت ، مجاورت با اکسیژن هوا ، آهن و مس ، حرارت? و نور باعث تشدید فساد روغن میگردد.

?بنابراین در نگهداری از روغن باید به موارد زیر توجه کنیم?

❇️* از قرار دادن روغن در کنار شعله ی گاز به طور جدی خودداری شود.

❇️* روغن مصرف شده نباید دوباره به ظرف اصلی برگردانده شود.
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

?برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب? تازه درون ظرف آن قرار دهید

?کلوچه و کوکی رطوبت سیب را میگیرند و برای مدت زمان طولانی تر تازه می ماند ??
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

?‍ ترفند دم کردن چای خوشرنگ?

⬅️ نذارید آب سماور زیاد بجوشد، چون چای شما را بد رنگ و بی‌مزه خواهد کرد. ضمناً قوری را نیز قبل از دم کردن چای، اندکی گرم کنید.

?یعنی ابتدا قوری را تا نیمه از آب جوش پر کنید و سپس دوباره خالی نمائید.
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی ?‍?

براى تهيه حلوايى بهتر?

آرد را بدون روغن ٢٠ دقيقه تفت دهيد سپس الك كنيد و بعد با روغن انرا دوباره تفت دهيد ??
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزى

نكاتي كه بايد واسه يك كتلت خوب رعايت كرد چیه ؟

كتلت بايد با حرارت ملايم بپزيد تا مغز پخت بشه.

واسه خوشرنگ بودن كتلت از پاپريكا استفاده كنيد بينظير.
پودر سير عطر جذابي به كتلت ميده خيلي كم.

سعي كنيد مواد كتلت دوساعت بهش استراحت بديد كه طعم ها باهم مچ بشن وبخورد هم برن


نوش جان ?
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

?نکته کلیدی در خوشمزه شدن ماکارونی

? یک ق.غ آب‌لیموی تازه? را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید.

?طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزى


?دلیل نرم و سفت شدن پنیر

?آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر? سفت را نرم می‌کند.?
? آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر ?نرم را سفت می‌کند.?
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی

?خانمایی که مشکل بوی سرخ کردن ماهی ?توی خونه دارید این مطلب رو بخونید ??
هر زمان میخوام ماهی سرخ کنم یک ظرف زیره با سرکه سفید روی شعله ملایم? میزارم بپزه تا بوی سرخ کردن رو جذب کنه .
? اطراف اجاق گاز رو روزنامه میچسبونم سطح اجاق رو یک ورق نازک فویل میزنم بعد با خیال راحت ماهی رو سرخ میکنم .
?در اتمام کار روزنامه ها و فویل رو دور میندازم . اینجوری آشپزخانه چربی نمیگیره و خبری از بوی ماهی نیست.
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزى

? اضافه کردن برش های #لیمو ترش در زمان خیساندن حبوبات باعث هضم سریع و بهتر شدن طعم حبوبات میشه.

⬅️ البته بعضی از حبوبات نیاز به خیساندن ندارند مثل لپه ،عدس،دال عدس،ماش .

?نخود و انواع لوبیاها رو به این روش خیس کنید و مدت هشت تا ده ساعت تو آب نگه دارین بعد آبکش کنید وقتی آبش کشیده شد بسته بندی کرده و تو فریزر بذارین

?اگر هم قرار باشه نیم پزش بکنید زمان پخت تو آب حبوبات برگ بو بندازین.??
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی


بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید

چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.


پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.


موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.


یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی

نوش جان ❤️
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
#ترفند_آشپزی


? پیشنهاد میشود ته چین را داخل ظرفی مانند ماهیتابه که ارتفاع کمی دارد آماده کنید

? با این روش ته دیگ بیشتر و برشته تری خواهید داشت.?
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
☀️

#ترفند_آشپزی ?

‌ ?نگهداری گوشت چرخ کرده

☄ گوشت چرخ کرده نباید زیاد در یخچال بماند و حتی اگر خراب نشود کیفیت خود را از دست می‌دهد. سعی کنید گوشت چرخ کرده را سریع فریز❄️ کنید.

⚡️در فریز کردن گوشت چرخ کرده نیز این را در نظر بگیرید که نباید حجم زیادی از گوشت در کیسه گذاشته شود یا قلنبه شود، گوشت را کاملا در کیسه فریزر تخت کنید و سپس در فریزر قرار دهید.

? همه جای گوشت باید در معرض یخ زدگی قرار بگیرد، هر چقدر گوشت ضخیم تر باشد دیرتر یخ می زند.
 

بالا